Unde va fi BIROUL PRIMARULUI Ionuţ Pucheanu? (FOTO)
Foto: Foto ”Viața liberă”, Marius Negri

Unde va fi BIROUL PRIMARULUI Ionuţ Pucheanu? (FOTO)
Evaluaţi acest articol
(12 voturi)


Răspunsul imediat la această întrebare ar fi "în încăperea de la ultimul etaj al Primăriei municipiului Galaţi, în care şi-au avut biroul primarul Marius Stan şi, înaintea lui, Dumitru Nicolae şi Eugen Durbacă". Numai că, spre deosebire de predecesorii săi, Ionuţ Pucheanu, primarul ales al Galaţiului, nu va rămâne prea mult în acest birou. Şi asta pentru că, la finele anului, ar trebui să se mute în biroul din noua Primărie, aflată în acest moment în construcţie.

Un birou care va fi situat la ultimul etaj al construcţiei, cu o terasă generoasă şi o panoramă pe măsură. De unde ştim? Păi chiar de la primarul în exerciţiu, Marius Stan, care, în ultima zi a campaniei electorale, s-a dus în vizită de lucru pe şantierul noii Primării.

La momentul respectiv, edilul s-a declarat mulţumit de lucrări: "Ritmul lucrărilor este unul mai mult decât intens. Cred că termenul de finalizare, luna decembrie, va fi respectat. Un sediu de care, evident, oraşul avea nevoie, măcar prin prisma faptului că cei 16.000 de euro plătiţi lunar pentru chirie la actualul sediu, plus utilităţi, însemnau foarte mulţi bani, care nici măcar nu asigurau o funcţionalitate normală a Primăriei. E necesar atât pentru noi, cât şi pentru gălăţeni, care vor beneficia de cu totul alte condiţii, de un ghişeu unic. Faptul că avem şi două niveluri de parcare subterană, însumând 114 locuri, asigură accesul facil al celor care au treabă la Primărie. După orele de program, parcarea va fi deschisă publicului", a declarat Marius Stan.

Revenind la întrebarea din titlu, unde va fi biroul lui Ionuţ Pucheanu? Acolo unde a hotărât Marius Stan. Asta, desigur, dacă tânărul primar ales nu va interveni în planul de şantier şi nu-şi va alege un alt birou.

Citit 7684 ori Ultima modificare Joi, 16 Iunie 2016 19:43

4 comentarii

 • postat de Alegatorul Bula
  Duminică, 19 Iunie 2016 09:13
  78.96.255.***
  Sa speram ca noul primar , impreuna cu consilierii , vor da mana cu cei alesi la Braila , Tulcea si vor realiza proiecte comune, ca altfel ajungem la sapa de lemn.
  La fel si pentru parlamentarii galateni , braileni, tulceni.
  40
  11
  Raportează
 • postat de Google
  Sâmbătă, 18 Iunie 2016 15:13
  79.116.106.***
  Vad ca baietii de mai jos au primit multe voturi negative chiar daca spun adevarul. Sa intelegem ca exista o grupare de cititori care vor sa ramana anonimi dar care sustin PSD-ul ( fie el Pucheanu sau Ciumacenco)?
  Iesiti fratilor in fata, spuneti-va parerea. Vrem sa stim de ce i-ati vota pe acesti doi oameni sustinuti de Nica.
  35
  28
  Raportează
 • postat de Mickey Mouse
  Vineri, 17 Iunie 2016 13:39
  5.13.243.***
  Cornel,traim in Galati,orasul in care au facut istorie cei supranumiti vikingii adusi de pe toate coclaurile sa construiasca combinatul. Ce pretentii poti avea de la acestia? Fiindca ei sunt pensionarii de astazi care aduc castig de cauza tuturor partidelor sau aliantelor politice care le readuc comunismul, fie el si mascat sub patura democratiei. Culesi de la coada boului cand arau pamantul, adusi in locuinte cu WC in casa, indobitociti cu idei comuniste ei au ramas fideli acelorasi oameni, Majoritatea si-au facut garaje,si-au inchis balcoane sau si-au renovat casele cu materiale furate din combinat si ai pretentia sa voteze oameni onesti? Ei n-au nevoie de asa ceva, ei au nevoie de anii 90 cand intrai cu camionul la furat prin combinat!
  80
  57
  Raportează
 • postat de cornel
  Vineri, 17 Iunie 2016 08:01
  79.115.167.***
  Bravo galateni ! Sunteti neclintiti pe pozitiile voastre. De ce nu sunteti mai pragmatici ? De ce mai organizati mereu alegeri costisitoare in loc sa pastrati locul PSD pe viata ?
  81
  43
  Raportează

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.