EXPERIENȚĂ ADMINISTRATIVĂ/ Marius Humelnicu ia LECȚII de city management de la Florin Popa?
Foto: Foto ”Viața liberă”, Sonia Baciu

EXPERIENȚĂ ADMINISTRATIVĂ/ Marius Humelnicu ia LECȚII de city management de la Florin Popa?
Evaluaţi acest articol
(10 voturi)

Aşa s-ar crede, dacă avem în vedere că viceprimarul (încă în funcţie) Florin Popa şi mai tânărul social-democrat Marius Humelnicu au stat mai mereu unul lângă altul, la evenimentul care a avut loc luni, în Sala Mare a Prefecturii. Vorbim despre înmânarea certificatelor de primar şi, respectiv, de consilier local celor aleşi în urma scrutinului din 5 iunie.

Ei bine, prezenţa la această ceremonie a lui Florin Popa era cât se poate de firească, din moment ce politicianul conduce filiala municipală a PSD Galaţi, deci este şeful pe linie de partid al primarului ales, Ionuţ Pucheanu, liderul organizaţiei municipale a TSD.

Marius Humelnicu este, oficial, proaspăt eliberat din funcţia de secretar de stat la Ministerul Transporturilor şi propus pentru funcţia de city manager (administrator public). Apropierea de Florin Popa nu este, însă, justificată doar politic. Înainte de a fi viceprimar al municipiului Galaţi, Florin Popa a fost city manager, în ultimul mandat al primarului Dumitru Nicolae, deci ar avea multe lucruri de împărtăşit mai tânărului Humelnicu. Mai ales că acesta nu se poate lăuda cu o bogată experienţă administrativă. Fost fotbalist, Humelnicu a absolvit Facultatea de Inginerie Managerială şi Tehnologică din cadrul Universităţii „Dunărea de Jos” şi a urmat un master în Drept şi Administraţie Publică Europeană. A fost director coordonator în cadrul Direcţiei pentru Sport a judeţului Galaţi, apoi a condus Autoritatea Rutieră Română Galaţi şi a renunţat la mandatul de consilier local PSD pentru postul de la minister.

Citit 5094 ori Ultima modificare Miercuri, 15 Iunie 2016 18:22

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.