UPDATE/ Sediul UNPR din Galați, SIGILAT şi păzit

UPDATE/ Sediul UNPR din Galați, SIGILAT şi păzit
Evaluaţi acest articol
(13 voturi)

UPDATE: După ce UNPR-iştii din tabăra viceprimarului Picu Apostol Roman şi a deputatului Eugen Chebac s-au văzut puşi în situaţia de a nu putea trece pragul sediului de partid, sigilat de Marius Stan şi păzit cu agenţi şi o maşină de intervenţie rapidă, reacţiile nu au întârziat să apară.

„Regret că l-am susţinut pe Marius Stan şi că am suferit alături de el pentru pierderea alegerilor. Şi că am muncit pentru a-l creşte de la nouă-zece procente, cât avea, la scorul pe care l-a obţinut. De când eram la PP-DD i-am pus partidul la dispoziţie şi a avut o echipă de cinci consilieri locali care să-l sprijine”, ne-a declarat Picu Apostol Roman. Prim-vicepreşedintele UNPR este revoltat că nu mai poate intra în sediul de partid şi că nici deputatul Eugen Chebac nu îşi poate desfăşura activitatea parlamentară acolo. „În timpul campaniei electorale domnul Marius Stan nu a dat o apă minerală la partid, dar acum are bani să plătească o firmă de pază şi să ia partidul cu japca. Este de un egocentrism fără margini, la fel ca faraonii care, când mureau, se îngropau cu întreaga curte. Dl deputat Eugen Chebac nu îşi poate desfăşura activitatea în sediul partidului pentru că acesta este sigilat şi păzit”.

Picu Roman a ţinut să răspundă şi acuzaţiilor de trădare: „Eu nu am trădat niciodată pe nimeni! În campania electorală am 72 de ore de înregistrări în care i-am făcut campanie electorală. Nici măcar nu a venit la sediul partidului să mulţumească oamenilor care l-au sprijinit”, ne-a declarat politicianul.


Războiul mocnit dintre Marius Stan şi colegii săi de partid, Eugen Chebac şi Picu Apostol Roman, continuă. Miercuri, 29 iunie, după ce Marius Stan şi-a făcut publică pe Facebook poziţia de lider atât la organizaţia judeţeană, cât şi la cea municipală a UNPR, ar fi trebuit să aibă loc o şedinţă de partid, în care cei care l-au lăsat fără mandatele de consilier local şi judeţean să fie supuşi judecăţii şi să-şi primească sancţiunile.

Ei bine, după cum am aflat de la Marius Stan, şedinţa nu a putut avea lor din lipsă de… spaţiu. Concret, Marius Stan şi membrii UNPR convocaţi în şedinţă nu au putut intra în sediul partidului, deoarece era încuiat, iar cheia se afla la Picu Apostol Roman.

"Am sigilat sediul partidului ca să nu poată intra nimeni şi să dispară baza de date pe care o avem. O firmă de pază angajată îl păzeşte zi şi noapte. Singurul care are voie să intre în sediul UNPR sunt eu", ne-a declarat Marius Stan.

"Este păcatul meu că am crezut şi cred în oameni... până la proba contrarie. Deşi am fost avertizat în legătură cu Picu Apostol Roman, nu am vrut să cred şi i-am dat o şansă. Deşi în 2012 a făcut campanie pentru Nicuşor Ciumacenco, adversarul meu, l-am angajat director interimar şi apoi director general la Cantina de Ajutor Social. L-a trădat pe Durbacă, l-a trădat pe Ciumacenco, m-a trădat şi pe mine, o să trădeze şi PSD. Singura întrebare este când o va face", ne-a declarat Marius Stan.

Citit 7686 ori Ultima modificare Joi, 30 Iunie 2016 19:34

10 comentarii

 • postat de Iancu din Hunedoara
  Vineri, 01 Iulie 2016 15:30
  91.208.234.***
  @ Google: Rabdare! Nici lumea nu s-a facut intr-o zi...
  18
  7
  Raportează
 • postat de Google
  Vineri, 01 Iulie 2016 11:11
  109.102.62.***
  Iancu de Hunedoara, vad ca nimeni nu iti raspunde. Dar daca ar fi facut ceva ilegal Stan, crezi ca nu era deja luat in vizor de politie, DNA, curtea de conturi?
  Tot felul de omaneni l-au acuzat pe Stan ca a facut lucruri rele, insa pana acum fostul primar a ramas curat si fara pata.
  Asta e singurul argument pe care trebuie sa il bage Stan in fata oricui il acuza. E usor sa vorbesti aiurea pe un site, insa e clar ca Stana fost cel mai curat primar de dupa revolutie. Pacat ca l-am pierdut si am reusit sa il punem pe Pucheanu lu' Nica, un individ ce da liber la toate lucrurile rele .
  14
  29
  Raportează
 • postat de Generalul xxl
  Vineri, 01 Iulie 2016 09:26
  82.77.91.***
  Sincer îmi pare rău de situația creată. Discuții care in mod normal nu își au locul. Nu doresc sa iau apărarea nimănui,doar doresc sa analizez situația ..,din afara ..situației. Acum după un război pierdut încercam sa găsim tot felul de vinovați închipuiți. Daca e cineva "vinovat" este electoratul gălățean care nu a ieșit la vot. Dar acum numai are importantă.La vremuri de "lehamite" câștiga electoratul PSD care este foarte bine structurat si organizat de 2 decenii. Îmi pare rău de fostul primar M.S.,dar asta e..,fotbalul se joaca si se punctează pe goluri si politica pe voturi. Este foarte adevărat ca partidul UNPR a avut de câștigat de pe urma notorietatii Dlui M.S. dar asta nu înseamnă ca Dl. Picu Roman nu a avut un aport bine meritat.,având in spatele lui mereu 3-4000 de membri votanți.
  Politica gălățeanca e arhicunoscută si de regula ..câștigătorul ia totul.Din câte știu PSD avea un post de viceprimar si unul de Vicepreședinte la CJ,pentru UNPR si ALDE. La negocieri nu sa dorit sa se discute cu Dl M.S.(ca așa-i in ..tenis..) si sa discutat cu Președintele ORG Jud. UNPR, Dl Eugen Chebac si ca nu i-l vrea pe M.S. viceprimar. Ei bine ,următorul pe lista fiind P.R. Si sa spus ca daca nici P.R. nu accepta..nu mai da nimic. Cum era si firesc sa acceptat "un ceva",decât nimic. Între timp negocierile la Bucuresti a UNPR pentru o eventuala fuziune,bă cu PSD,bă cu PNL au eșuat. Partidul fiind unul relativ de stânga nu accepta in a merge in gloata către PNL,mai curând către PSD.,mai ales ca in teritoriu nu a fost nimeni întrebat care e opțiunea lor. Dl M.S. a căutat sa ducă partridul catre PNL,el însuși fiind de factura liberală. In fine,sau făcut niște jocuri ,ca atare primele ședințe de constituire au fost aruncate in aer,pe motiv de boicot,zic unii ca fost pus la cale de Dl M.S. Luni "coaliția" sa supărat si la sancționat pe Dl M.S. si l-au invalidat,atât in CJ cât si in CL.,supărat fiind ca pana si consilierii lui l-au trădat. Problema e ca la acea ora numai dictau ei ci liderii coaliției si daca votau altfel numai "pupau" nimic. Așa ca sa ales o varianta cât mai profitabila a partidului. Decât nimic..,tot mai bine e ceva. In schimb nemulțumitul este Dl. M.S. si pe buna dreptate pentru ca are in spate(împreuna cu UNPR) cca 20 000 de voturi. Îmi amintesc in campania din 2012 Dl Andu Teodorescu a avut 28 000 de voturi si a fost invalidat. Din păcate asta e politica. Având in vedere ca UNPR are un Viceprimar este de laudat si Dl MS ca lider de partid ar trebui sa fie mulțumit pentru ca are cine sa ai ducă proiectele mai departe,mai ales ca P.R.,chiar este capabil,cunoscut fiind ca un bun gospodar. Poate câștiga in contencios si poate reveni înapoi in CL sau CJ. SI de ce nu ,pe fondul unor greșeli a actualului primar,poate candida din nou si poate fi iarăși primar. Acum ,in toamna pe fondul notorietatii sale Dl M.S. poate candida(mai curând independent) si poate merge parlamentar. De aia zic: De ce atâtea discuții si scandal? Când se poate împăca ..si capra..si varza !?!
  18
  4
  Raportează
 • postat de Picu si UNPR nu intrau in CL/CJ fara fostul primar, dar tradatorii nu au morala si nici demnitate
  Joi, 30 Iunie 2016 23:59
  82.78.252.***
  Mai lasati-ne cu campaniile voastre... oamenii erau decisi cu cine sa voteze inainte de campania electorala care nu a miscat un vot ce nu era deja decis in inimile fiecarui alegator.... pierdeti vremea cu impartitul de fituici...... Ddaca nu era fostul primar Marius Stan pe lista UNPR, tu Picule si ai tai nu castigati nici un vot in consiliul local sau judetean la alegerile locale. Eu si altii nu am votat cu UNPR pentru tine Picu Roman un nimeni ce nu spunea nimic,,,,care s-a dovedit si chintesenta tradatarii la final .. Crezi cumva Picula ca te-au votat cetatenii pe tine ? candideaza ca independent la viitoarele alegeri sau ca lider al unei proprii formatiuni sa vezi cat de mult te stimeaza galateni... te vei face de rusine..... dar te-ai facut deja...Brutus Picus de Galati.....Fostul primar Stan cu bunele si cu toate relele sale a fost singurul motiv pentru care ati prins si voi un loc in CL si CJ... actiunea marsava prin care nu VOI astia din Consiliul nu l-ati VALIDAT pe cel care v-a adus voturile nu e doar IMORALA dar cred si ilegala, cum sa va permiteti voi sa nu validati ce au ales cetatenii ? Cine era primul candidat de pe lista ? Stan sau tu Picu Iuda renascut ? ..... Asteptam cu drag ziua in care vei disparea din viata politica....Marius Stan a cules fructele tradarii, cand s-a insotit cu un om ca Marius Picu, o specie de Brutus a istoriei locale, specializat in tradari a primit ce a semanat..... Brutus Picus l-a injughiat pe Cezar
  1
  33
  Raportează
 • postat de Lucian
  Joi, 30 Iunie 2016 23:53
  89.33.92.***
  Tovarasu picu, chiar nu iti este rusine? Domnul Marius Stan a fost ales consilier de cetateni, nu de catre mata. Cu ce drept i-ai invalidat tu mandatul?
  3
  36
  Raportează
 • postat de un ospatar
  Joi, 30 Iunie 2016 23:04
  82.78.126.***
  se scrie liberali ....nu liberari....analfabetule.....cu facultatile facute noaptea pe intuneric si cumparate diplomele....cumva ai si un masterat ? chiar si un doctorat ( plagiat )....ca esti bun numai de incurcat itele sa-ti iasa tie socoterlile,,,,...parvenitule.....un lacheu in adevaratul sens a cuvantului.
  4
  13
  Raportează
 • postat de Ct
  Joi, 30 Iunie 2016 22:52
  212.36.28.***
  Pt Picu Roman. Domnule Picu in veci vecilor nu as fi votat Unpr daca nu era Marius Stan! Eu Am votat Unpr pt ca Marius Stan era pe lista si vroiam sa ma reprezinte! Nu mi se pare corect ca dvs ati decis in locul meu! Daca se intampla astfel de jocuri si exista aceasta posibilitate.... De ce noi cetatenii mai suntem chemati la vot? De ce se mai cheltuiesc bani publici pentru oraganizarea campaniilor electorale? De ce oare va este incomod Marius Stan???Nu o sa dureze mult si o sa aflam...
  7
  30
  Raportează
 • postat de Brexit
  Joi, 30 Iunie 2016 22:32
  109.166.131.***
  Toti o apa si-un pamant! Noi, cetatenii in slujba carora ar trebui sa fiti, nu am fi vrut decat sa fiti cu totii in sediile partidelor voastre, incuiati pe dinafara si sa va pazeasca caraliii. Sa va fie rusine! Din neica nimeni, mergand numai pe scurtaturi, cu toate formele de invatamant urmate la fara frecventa, ati ajuns in functii publice pe care nici nu le visati si nici acum cand le ocupati nu stiti ce scrie in fisa postului si ce rost aveti acolo. De-alde Dinu Paturica peste tot. Rescrieti operele lui Caragiale de fiecare data cand ca intalniti si suntem in 2016. Macar fostul primar si-a asumat niste riscuri electorale pe care niciunul dintre predecesorii lui nu ar fi fost in stare sa si le asume, asa cum nici unul dintre voi nu ati fi fost. Totusi cine sunt aceste personaje despre care se vorbeste in articol? Ce au realizat la viata lor? Noroc ca au intrat in politica, altfel erau muritori de foame.
  1
  20
  Raportează
 • postat de Iancu din Hunedoara
  Joi, 30 Iunie 2016 20:47
  86.122.213.***
  Stop cadru ca da cu virgula!
  Cum adica domnule Stan "l-ai angajat pe domnul Picu Roman la Cantina de ajutor social"?
  Noi credeam ca posturile, fie ele de director se iau pe baza de concurs!
  Sa intelegem ca domnul Picu a fost angajat direct de dumneata domnule Stan?
  Cã cand spui ca l-ai angajat asta inseamna!
  Ups...
  41
  33
  Raportează
 • postat de Picu Roman
  Joi, 30 Iunie 2016 19:34
  89.137.230.***
  Nu am vazut in viata mea un om atat de talentat ca Matrius Stan sa joace rolul de victima. As putea chiar sa il numesc "escroc sentimental" dar nu o fac. A pierdut alegerile exclusiv din cauza dumnealui iar acum ca sa suporte mai usor rusinea infrangerii da vina pe mine ,gasindu-ma "tap ispasitor". Nu analizeaza deloc cum mai toti primarii de mari orase sunt la al treilea mandat iar dumnealui dupa primul mandat pierde alegerile. Aroganta ,autosuficienta,gomosenia l-au indepartat de oameni si a ajuns ca inainte de alegeri sa aiba intre 7 si 9 % in toate sondajele. Numai unul ca Picu Roman care are o armata in spate in cadrul partidului a putut sa il ridice astfel incat sa nu ia doar cateva voturi in plus fata de Telegan. Picu Roman te-a salvat, nu te-a tradat! Atunci cand spui ca mi-ai intins o mana,domnule Stan de fapt ai profitat de situatia in care Picu Roman presedintele PPDD Galati la vremea aceea a venit alaturi de dumneavoastra cand erati singur si nu aveati sprijin in consiliul local cu o zestre alcatuita din 5 consilieri la municipiu si 3 consilieri la judet inclusiv vice presedinte al consiliului jud Galati si v-am stat alaturi atunci cand erati parasit de toti. Sunteti un om conflictual,domnule Stan ,cu o inima haina ,dusmanos,orgolios peste masura ,chiar hain, cu toate ca poati in "bunul samaritean". Picu Roman a fost capabil sa creeze un partid la Galati si a facut campanie pentru dumneavoastra in timp ce va petreceati zilele la pescuit in Delta Dunarii sau la Balta Salcuta de peste Dunare. V-ati certat cu Victor Paul Dobre de la liberari si eu am crezut ca dumneavoastra sunteti cel nedreptatit. Mai apoi v-ati certat cu toti liderii USL care v-au scos primar. Acum v-ati certat cu Chebac si stati toata ziua pe la Bucuresti,dorind sa ii luati locul. Ba mai mult,i-ati sigilat cabinetul de parlamentar si i-ati pus o firma de paza in fata usii,nelasand un parlamentar roman sa isi indeplineasca sarcinile de serviciu. Domnule Stan,partidul nu este un club de fotbal pe care sa il luati cu japca. Aveti bani pentru firma de paza ,in schimb nu ati dat o apa minerala la oamenii de la partid. Nu ati multumit nimanui de la partid pentru ajutorul dat. Iar eu cu greu am reusit sa va aduc la sedintele de partid pentru ca dumneavoastra nu suportati dupa cum ati spus mirosurile de transpiratie ale oamenilor care veneau la aceste sedinte dupa ce plecau de la servici. Sunteti un impostor,domnule Stan atunci cand il faceti pe Picu Roman tradator. Picu Roman nu l-a tradat pe Eugen Durbaca si il puteti intreba . Picu Roman l-a ajutat pe Ciumacenco in 2012 sa ajunga la 28% in lupta cu colosalul USL . Picu Roman nu v-a tradat pe dumneavoastra nici macar o secunda. Picu Roman doar a avut curaj sa va raspunda telefonic ca nu vrea sa mearga alaturi de dumneavoastra la liberari dupa alegeri,deoarece la liberari sunt vechii PDL-isti care au taiat salariile si pensiile romanilor. Picu Roman a ales sa faca in continuare o intelegere fireasca cu PSD si ALDE. Este adevarat,PSD nu vrea sa vorbeasca cu dvs. deoarece ati atacat in mod violent aceasta formatiune ,punctul culminant fiind emisiunea cu Rares Bogdan de la Realitatea. Acum mintiti ca Picu Roman a avut vheia de la sediul de pe str.Domneasca . Vreau sa va spun domnule Stan ca niciodata nu am detinut cheia de la vreun sediu de partid. Pentru acest lucru sunt oameni angajati. Inchei prin a va spune ca ma rog pentru linistea dumneavoastra ,pentru binele familiei dumneavoastra pe care o respect si daca credeti ca va satisface sa loviti in mine gasindu-ma tap ispasitor pentru esecul dvs.,sa fiti sanatos! Cu stima,Roman Apostol Picu,un om vinovat doar ca isi iubeste prea mult semenii.
  81
  21
  Raportează

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.