Când încep AUDIENȚELE la PRIMAR și cum se vor face ÎNSCRIERILE
Foto: Foto-arhivă ”Viața liberă”

Când încep AUDIENȚELE la PRIMAR și cum se vor face ÎNSCRIERILE
Evaluaţi acest articol
(10 voturi)


Unul dintre marile reproşuri care i-au fost aduse fostului primar, Marius Stan, este acela că a delegat misiunea audienţelor către viceprimarul Radu Cosca. Tocmai de aceea am fost curioşi să aflăm dacă la fel va proceda şi noul primar al Galaţiului, Ionuţ Pucheanu.

"În toată campania electorală care s-a încheiat, am mers pe următoarea sintagmă, şi chiar cred în ea şi mă ghidez după ea: un om deştept învaţă din greşelile altuia. Prin urmare, n-am de gând să repet aceleaşi greşeli. Gălăţeanul, cetăţeanul este neascultat, are această problemă, şi pe bună dreptate. Prin urmare, nu voi delega această activitate niciunui viceprimar. Am stabilit deja programul de audienţe: prima şi a treia săptămână a fiecărei luni, marţea. Sunt deja o sută de persoane înscrise, rămase din mandatul trecut", ne-a declarat Ionuţ Pucheanu.

Înscrierile în audienţă la primar se vor face după aceeaşi procedură din mandatul trecut, la serviciul Registratură Generală şi Relaţii cu Publicul, aflat la parterul Centrului de Informare a Cetăţeanului, de pe strada Fraternităţii nr. 1.

Citit 2626 ori Ultima modificare Joi, 30 Iunie 2016 20:18

1 comentariu

 • postat de Nastase Iulian
  Vineri, 01 Iulie 2016 15:34
  5.254.65.***
  Bun asa. Si cum o sa reuseasca sa faca fata la un numar de sute de solicitari pe saptamana?
  Nicolae statea pana la 10 seara la audiente si, la ce i-a folosit?
  Mai bine ar lua masuri care sa fie benefice pentru populatie, astfel incat oamenii sa nu mai fie nevoiti sa vina in audienta la primar.
  Asta a incercat si primarul anterior dar unii au interpretat altfel.
  2
  16
  Raportează

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.