Responsabilităţi trasate de PRIMAR. Cu ce se ocupă viceprimarii Galaţiului
Foto: În foto, Cristian-Sorin Enache şi Picu Apostol Roman

Responsabilităţi trasate de PRIMAR. Cu ce se ocupă viceprimarii Galaţiului
Evaluaţi acest articol
(14 voturi)

Primarul municipiului Galaţi, Ionuţ Pucheanu, le-a delegat primele atribuţiuni celor doi viceprimari, Cristian-Sorin Enache (PSD) şi Picu Apostol Roman (UNPR).

Sorin Enache este delegat pentru a participa, în calitate de înlocuitor de drept al primarului la întrunirile sau şedinţele Comitetului consultativ de dialog civic pentru problemele persoanelor vârstnice şi Comisiei de dialog social. Tot viceprimarul PSD semnează documentele întocmite de SC Apă Canal SA Galaţi, SC Administraţia Pieţelor Agroalimentare SA Galati, Cantina de Ajutor Social Galaţi, Aparatul de Lucru al Consiliului Local, SC Gospodărire Urbană SRL Galaţi, SC Industrial Parc SRL Galaţi, Serviciul Public Comunitar Local de Evidenţă a Persoanei, Compartiment Nomenclatură Urbană şi Compartiment Autorizaţii, Licenţe.

Picu Apostol Roman se va ocupa de Zona Liberă, Transurb, Direcţia Generală de Servicii Publice (activitatea socială, şcoli, spitale) şi Biroul de Apărare şi Protecţie Civilă. De asemenea, a fost delegat să participe, în calitate de înlocuitor de drept al primarului, la întrunirile sau şedinţele: Comitetului Judeţean pentru Situaţii de Urgenţă, Comisiei tehnice de verificare a stării tehnice şi funcţionale a construcţiilor hidrotehnice cu rol de apărare împotriva inundaţiilor, Comisiei Judeţene pentru aplicarea OUG 96/2002 privind acordarea de produse lactate şi de panificaţie elevilor din clasele I-VIII.

Urmează ca atribuţiile să le fie completate pe parcursul următoarelor zile.

Citit 8675 ori Ultima modificare Joi, 07 Iulie 2016 00:09

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.