Postul de administrator public al oraşului, scos la concurs

Postul de administrator public al oraşului, scos la concurs
Evaluaţi acest articol
(8 voturi)

Primăria municipiului Galaţi anunţă pe site-ul propriu că organizează concurs pentru ocuparea, pe durată determinată, a funcţiei contractuale de conducere de administrator public al municipiului Galaţi.

Candidaţilor li se cer studii superioare de lungă durată, absolvite cu diplomă de licenţă sau echivalentă, studii postuniversitare sau de masterat în domeniul administraţiei publice, pregătire sau experienţă în management de minimum trei ani, vechime în specialitatea studiilor superioare de minimum cinci ani, abilităţi de comunicare şi adaptabilitate la situaţiile neprevăzute, de a evita şi rezolva stările conflictuale, capacitate de analiza şi sinteză şi de rezolvare operativă şi eficientă a problemelor. Proba scrisă va avea loc pe data de 1 august 2016, iar interviul pe 4 august. Pe 22 iulie 2016, ora 14,00, expiră perioada de depunere a dosarelor de concurs.

Reamintim că, aşa cum am mai scris, favorit pentru acest post este social-democratul Marius Humelnicu, fost fotbalist, consilier local şi fost secretar de stat în Ministerul Transporturilor.

Citit 3641 ori Ultima modificare Vineri, 08 Iulie 2016 18:18

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.