Până în toamnă, se decide soarta TERMOFICĂRII. Marți, întâlnire de lucru CET-Primărie

Până în toamnă, se decide soarta TERMOFICĂRII. Marți, întâlnire de lucru CET-Primărie
Evaluaţi acest articol
(9 voturi)

Reprezentanţii Electrocentrale (CET) şi cei ai noii administraţii participă marți la prima întâlnire comună de lucru, dintr-un şir mai lung, pe tema restructurării sistemului centralizat de termoficare, a anunţat Sinan Mustafa, administratorul special şi directorul general al producătorului de agent termic primar.

„În această întâlnire vom începe să analizăm în detaliu soluţia de restructurare a sistemului centralizat de termoficare propusă de Electrocentrale, căutând să o îmbunătăţim, şi apoi să începem să o implementăm. Este foarte important ca aceste analize, discuţii şi demersuri să fie finalizate până la 1 septembrie, dată la care îmi doresc foarte tare să avem aprobată şi parafată modalitatea de lucru pentru sezonul rece care urmează în special, şi pentru cele care vor urma, în general. Voi insista pe lângă conducerea municipalităţii să demarăm cât mai curând posibil o analiză şi discuţii în privinţa atragerii de fonduri (de preferat nerambursabile) necesare retehnologizării sistemului de termoficare”, a precizat reprezentantul CET.

Reamintim că soluţia propusă de CET pentru restructurarea sistemului public de termoficare este crearea societăţii integrate de producţie, transport şi distribuţie a agentului termic, prin cooptarea municipalităţii ca acţionar, alături de statul român.

Citit 2836 ori Ultima modificare Luni, 11 Iulie 2016 21:09

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.