Performanţă recompensată/ Campioana de la Bac, PREMIATĂ de Primărie

Performanţă recompensată/ Campioana de la Bac, PREMIATĂ de Primărie

Foto ”Viața liberă”, Marius Negri
Evaluaţi acest articol
(13 voturi)
2 comentarii


Gabriela Necula, absolventă a Colegiului Naţional „Vasile Alecsandri”, singura elevă din Galaţi care a obţinut zece pe linie la bacalaureat, a fost premiată, ieri, de primarul Ionuţ Pucheanu. Tânăra campioană a primit o diplomă de merit din partea Primăriei, un CEC în valoare de 2.000 de lei, un buchet de flori şi un mic cadou de protocol. "Vreau să o felicit, să-i urez succes şi un drum la fel de plin de realizări, şi să ne facă mândri pe noi, gălăţenii", a declarat edilul.

Aflând că tânăra încă nu s-a hotărât dacă va urma Dreptul European în ţară sau în străinătate, primarul i-a oferit câteva sugestii: "Sper să le faci străinilor cam ce ne fac ei nouă: să faci şcoala pe banii lor şi după patru ani, după ce ai acumulat extrem de multă experienţă, să vii înapoi acasă. Îmi doresc din tot sufletul, ca peste patru ani, când vei termina facultatea, Galaţiul să arate altfel şi să reprezinte pentru tine o opţiune demnă de luat în considerare din punct de vedere al carierei. Dar cred că, din păcate pentru noi, Bruxellesul va avea un nou specialist", a spus Ionuţ Pucheanu.

"Eu chiar sper să fie cazul să mă întorc şi să fiu o speranţă pentru oraş şi pentru ţară în general", a mărturisit Gabriela Necula. Cât despre suma de 2.000 de lei, aflaţi că tânăra nu-i consideră bani de vacanţă, ci mai degrabă un fond pentru facultate, aşa că îi va economisi.

Citit 4296 ori Ultima modificare Joi, 14 Iulie 2016 23:06

2 comentarii

 • postat de Lucian-Freedom Vineri, 15 Iulie 2016 12:22 82.208.137.*** Link la comentariu
  0
  21

  Bravo ei, felicitari! O fata extraordinara!

  Raportează
 • postat de Scoala romaneasca Vineri, 15 Iulie 2016 11:19 162.220.246.*** Link la comentariu
  0
  36

  BRAVO bai nene...in sfarsit un lucru bun. Invatatura trebuie premiata, recunoscuta, NU cocalarismul si golania. In sfarsit ati facut si voi ceva bun, dar poate si continuati tot in acest trend si nu va rezumati doar la a premia un singur talent la invatatura fiindca mai avem multi ca ea, dar care sunt marginalizati de "pleaba" inculta.

  SCOALA ROMANEASCA NU PRODUCE TAMPITI...CI VALORI.

  Raportează

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.