SESIZĂRI de pe strada Tecuci. Noi pe unde intrăm în casă?

SESIZĂRI de pe strada Tecuci. Noi pe unde intrăm în casă?

Foto ”Viața liberă”, Marius Negri
Evaluaţi acest articol
(4 voturi)
5 comentarii


Am primit la redacţie sesizările unor gălăţeni de pe strada Tecuci, care se plâng că le sunt închise toate căile de acces, Tecuci - Crizantemelor, Tecuci - Bucureştii Noi şi Lidl, şi se tem că în caz de urgenţă nu poate ajunge la ei nici ambulanţa.

Am solicitat Primăriei un punct de vedere vizavi de această situaţie şi termene pentru finalizarea lucrărilor. "În acest moment, se poate circula pe strada Crizantemelor din Doja, se poate ieşi în strada Tecuci - pe care se circulă însă mai greu, fiind decapată. Pe strada Bucureştii Noi se circulă, din Doja, doar până la intersecţia cu Tecuci. Termenul pentru tronsonul Coşbuc - Crizantemelor este 8 august, dar fără asfaltare, iar pentru tronsonul Coşbuc - IFR este 20 august, tot fără asfaltare. Lucrarea va fi total finalizată în luna octombrie", ne-a comunicat Primăria.

Citit 3853 ori Ultima modificare Luni, 25 Iulie 2016 19:17

5 comentarii

 • postat de Gabi Miercuri, 27 Iulie 2016 10:59 193.231.136.*** Link la comentariu
  5
  3

  Vad o multime de comentarii in necunostinta de cauza! Nimeni nu se plange de praf sau de zgomot si ci de faptul ca sunt blocate intrarile la T-uri, nu se anunta din timp pe care strada se poate intra sau pe care iesire se poate iesi. Ne-am spart cauciucurile, ne-am stricat masinile! Nu sunt semnalizate gropile, nu sunt batatorite mormanele de pamant sau damburile din mijlocul strazii si masinile joase ating. Nesimtirea e mare in firma Tancrad, sapa, acopera, uita cate ceva si apoi iar sapa, iar acopera... Au fost multe zile in care o salvare poate s-ar fi putut strecura pana la blocuri dar o masina de pompieri cu siguranta nuar fi avut loc sa treaca! Daca sunt blocuri noi si proprietari mai rasariti nu inseamna ca sunt cu nasul pe sus ci ca au pretentii la civilizatie si o mai buna organizare!

  Raportează
 • postat de Gica Miercuri, 27 Iulie 2016 08:38 81.12.239.*** Link la comentariu
  0
  4

  Si cu Mihai Bravu a fost identic, acum le place strada cum a iesit.

  Raportează
 • postat de ei,muncitorii Marți, 26 Iulie 2016 18:36 5.13.214.*** Link la comentariu
  5
  12

  Nesimtitii vor ca sa lucram noaptea fara zgomot si cind se vor trezi dimineata sa vada o mare autostrada.Intrati cu masinile pina an scara blocului.Ne rugam de ei sa isi dea masinile deoparte si cand o fac ai trateaza pe muncitori cu superioritate.Romani cu nasul prea sus

  Raportează
 • postat de Kostas Marți, 26 Iulie 2016 18:35 109.96.154.*** Link la comentariu
  4
  4

  Pe data de 18 iulie trebuia sa-nceapa tronsonul de la Basarabiei pana la Silozului,ca sa-nceapa a trebuit ca timp de o saptamana sa se amplaseze 4 bariere.De astazi au inceput sa scoata linia de tranvai cu-n utilaj si cu bre-o 8 oameni (3 munceau restul priveau).Daca va merge in ritmul acesta toata lucrarea va dura.........(!!!!????)

  Raportează
 • postat de Goe Marți, 26 Iulie 2016 10:57 46.166.190.*** Link la comentariu
  9
  27

  Pe geam "stimabililor". Pe geam intrati in case. Bai oameni "buni" voi cred ca aveti ceva probleme la "mansarda" si cred ca un control de specialitate trebuie sa faceti urgent. Daca nu s-ar fi facut nimic pentru modernizarea strazii ati fi tipat ca nu se face nimic in orasul asta. Acum ca se face tipati ca de ce se face...Asa ati facut si in mandatul fostului primar. Cine draq va impinge in fata la astfel de mizerii bai nene? Bai oameni buni e un santier in lucru, rabdati si voi un pic fiindca dupa va rezulta probabil ceva mult mai bun decat era inainte. Voi sunteti plecati cu pluta pe aratura? Trebuia sa nu va faca nimic in cartier si poate ca atunci ati fi fost multumiti. Dar tinand cont ca pana nu demult ati tipat ca nu se schimba nimic in Galati...se pare ca pe voi nimic nu va multumeste.

  Si strada mea era un santier in lucru, cu praful pana la cer si blocata bai nene, dar nimeni nu a tipat si a comentat aiurea in cartier stiind ca e vorba de o modernizare si stiind ca dupa va rezulta ceva mult mai bun. Pentru voi astia nemultumiti de nimic nu cred sa existe leac pe lume.

  Fereasca Dumnezeu...

  "E grele cu voi bai nene".

  Raportează

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.