A spus adio PNL/ Eugen Stamate a redevenit ecologist
Foto: Foto ”Viața liberă”, Anca Melinte

A spus adio PNL/ Eugen Stamate a redevenit ecologist
Evaluaţi acest articol
(8 voturi)

Partidul Ecologist Român (PER), filiala Galaţi are un nou lider, pe Eugen Stamate care, după doi ani şi ceva de „rătăciri politice”, s-a întors la ecologism.

„Am revenit la PER, a fost o decizie importantă, pentru că în acest partid, care îmi este apropiat de suflet, de cel puţin doi ani nu s-a mai făcut nimic. Împreună cu colegii mei, vom încerca să îl pregătim pentru alegerile parlamentare din toamnă, vom încerca o reconstrucţie pe termen mediu şi lung. Mă bucur să revin, sunt dornic de a ridica steagul partidului acolo unde a fost odinioară”, a declarat Stamate.

Întrebat prin ce partide a mai fost, politicianul a replicat sec că nu ţine evidenţa formaţiunilor prin care a trecut! Cert este că a fost lider PNŢCD (via Iniţiativa Liberală), apoi a ajuns la PDL, care a fuzionat cu PNL. „Am plecat din funcţia de vicepreşedinte PNL pentru că mă regăsesc mult mai bine aici, în cadrul PER şi mi se potriveşte mai bine”, a explicat Stamate. Cei care l-au ales să fie preşedintele organizaţiei sunt, conform datelor prezentate, „în jur de” 35 de membri PER, dintre care activi doar 23!

Citit 2797 ori Ultima modificare Joi, 11 August 2016 23:40

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.