A spus adio PNL/ Eugen Stamate a redevenit ecologist

A spus adio PNL/ Eugen Stamate a redevenit ecologist

Foto ”Viața liberă”, Anca Melinte
Evaluaţi acest articol
(8 voturi)
4 comentarii


Partidul Ecologist Român (PER), filiala Galaţi are un nou lider, pe Eugen Stamate care, după doi ani şi ceva de „rătăciri politice”, s-a întors la ecologism.

„Am revenit la PER, a fost o decizie importantă, pentru că în acest partid, care îmi este apropiat de suflet, de cel puţin doi ani nu s-a mai făcut nimic. Împreună cu colegii mei, vom încerca să îl pregătim pentru alegerile parlamentare din toamnă, vom încerca o reconstrucţie pe termen mediu şi lung. Mă bucur să revin, sunt dornic de a ridica steagul partidului acolo unde a fost odinioară”, a declarat Stamate.

Întrebat prin ce partide a mai fost, politicianul a replicat sec că nu ţine evidenţa formaţiunilor prin care a trecut! Cert este că a fost lider PNŢCD (via Iniţiativa Liberală), apoi a ajuns la PDL, care a fuzionat cu PNL. „Am plecat din funcţia de vicepreşedinte PNL pentru că mă regăsesc mult mai bine aici, în cadrul PER şi mi se potriveşte mai bine”, a explicat Stamate. Cei care l-au ales să fie preşedintele organizaţiei sunt, conform datelor prezentate, „în jur de” 35 de membri PER, dintre care activi doar 23!

Citit 2523 ori Ultima modificare Joi, 11 August 2016 23:40

4 comentarii

 • postat de nimeni Sâmbătă, 13 August 2016 02:14 5.13.201.*** Link la comentariu
  1
  17

  Stirea pe scurt suna asa '' nimeni sa dus nicaieri''

  Raportează
 • postat de Dr, Alban Vineri, 12 August 2016 16:56 81.196.80.*** Link la comentariu
  1
  11

  D-le Stamate, poate nu stii, dar filiala Galati a PER s-a dizolvat prin absorbtie in fostul UNPR prin initiativa lui Dorin Daraba !!!Asa ca, de umde cei "in jur de "... membri de partid? Nu te-a mai primit nimeni ?

  Raportează
 • postat de Adrian Vineri, 12 August 2016 11:12 5.2.205.*** Link la comentariu
  1
  28

  Cine este Eugen Stamate?

  Raportează
 • postat de CAT VOM MAI ACCEPTA ACESTI MIGRATORI,CANCERUL SOCIETATII ?! Vineri, 12 August 2016 10:59 78.96.253.*** Link la comentariu
  0
  22

  Cand aderi la un partid inseamna ca te confunzi sau aderi la doctrina sa, fiind in acelasi timp, in opozitie fata de alte partide si doctrine!

  Ce vor sa dea de inteles acele persoane care se dezic, in primul rand, de propriul atasament la o gandire politica, atunci cand, cu usurinta, abandoneaza o doctrina, pentru alta doctrina??!!

  Cum poti avea incredere, ca partid, atunci cand primesti adeziuni de la migratori din alte partide, care pana mai ieri, se balacareau, azi, ce sa vezi, i-a palit dragostea de adversar?!

  In aceste conditii, migrarea dintrun partid in altul, dovedeste in primul rand neseriozitate, avand scopuri materiale, de functii, care genereaza penetrarea in diverse domenii aducatoare de ghisafturi, avantaje personale, peste putinta de obtinere a acestora, a unui om simplu.
  Fapt vizibil, de 26 de ani, indivizi care s-au inscris in diferite partide, fara sa aiba habar de doctrina respectiva, scopul fiind doar de patrundere in spatiul economic, social, spre inavutire, actualmente fiind potentatii tarii, oligarhii,situandu-se in extrema imbogatitilor peste noapte,in contrast cu saracii tarii care sunt invitati sa-i voteze din patru in patru ani, pe liste de partid fictive,insotite de promisiuni electorale, la care votantul pune botul, fara a avea nicio siguranta ca vor fi indeplinite.....

  Sunt cunoscuti la noi in oras, indivizi care au migrat in toate partidele, aflate la putere, in scopul arata mai sus, si le merge bine, datorita slabei culturi politice ale populatiei, masa de vot, care inghite promisiuni electorale, niciodata indeplinite, aceleasi, scrutin de scrutin, si nu s-au invatat niciodata minte.
  Lucru care se va vedea si la alegerile parlamentare din toamna:aceiasi potentiali indivizi de 26 de ani, care nu au facut nimic pentru orasul asta, cu tupeu, merg, stiind ca prostimea ii voteaza....

  De aceea ne merge bine!

  Raportează

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.