Tovarăş cu Eugen Durbacă/ Iulian Aramă a MIGRAT cu tot cu PSRO la ALDE

Tovarăş cu Eugen Durbacă/ Iulian Aramă a MIGRAT cu tot cu PSRO la ALDE
Evaluaţi acest articol
(12 voturi)

Liderul ALDE Galaţi, senatorul Eugen Durbacă, a ieşit ieri, la rampă, alături de fostul lider al PSRO Galaţi, Iulian Aramă, pentru a anunţa că, începând de joi, partidul care îl conduce a primit forţe proaspete: „Organizaţia PSRO Galaţi, începând de ieri, a trecut la ALDE, filiala Galaţi. Am aprobat în Biroul Executiv şi în Biroul Politic Teritorial această venire, am aprobat funcţiile pe care le vor avea cei din PSRO: dl Aramă - prim-vicepreşedinte, iar ceilalţi vor fi în birouri şi vor primi o misiune atât în municipiu, cât şi în judeţ”, a anunţat Durbacă.

„Da, facem o echipă. Am reuşit după o selecţie temeinică am reuşit să alegem cei mai buni oameni astfel încât să ne prezentăm în faţa ALDE cu o echipă serioasă. 20 de organizaţii comunale şi un colectiv de zece oameni, unul şi unul, aleşi pe sprânceană, care vor veni aici, după o selecţie destul de riguroasă. Desigur că au fost şi anumite derapaje, o parte dintre foştii noştri colegi au plecat în alte părţi. Eu cred că împreună vom reuşi să scoatem un rezultat cât mai bun”, a spus Iulian Aramă.

Ştiut fiind că avea o relaţie foarte bună cu liderul naţional al PSRO, fostul premier Mircea Geoană, care a făcut potecă la Galaţi pentru a-l sprijini în campania electorală la alegerile locale, am fost curioşi dacă ştie de plecarea lui şi cum a reacţionat. „Eu sunt un tip foarte corect, l-am sunat, nu mi-a răspuns. Deci nu ştie”, ne-a răspuns Aramă.

Potrivit propriilor declaraţii, politicianul a ajuns la cel de-al patrulea partid după ce a fost, pe rând, la PDL, PMP şi PSRO, iar acum a ajuns la ALDE.

Citit 3053 ori Ultima modificare Sâmbătă, 13 August 2016 02:08

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.