PRIMĂRIA GALAȚI cumpără bilete de avion. Ionuţ Pucheanu, deplasări la Salzburg şi Malmo

PRIMĂRIA GALAȚI cumpără bilete de avion. Ionuţ Pucheanu, deplasări la Salzburg şi Malmo
Evaluaţi acest articol
(6 voturi)

La finele acestei luni, primarul municipiului Galaţi, Ionuţ Pucheanu, se va afla într-o deplasare în Austria şi Suedia. Primăria oraşului a anunţat pe portalul propriu organizarea unei achiziţii directe pentru bilete de avion pe ruta Bucureşti - Salzburg şi Salzburg - Copenhaga - Bucureşti, valoarea estimată fiind de 3.500 de lei fără TVA.

Ieri a fost data-limită de depunere a ofertelor, criteriul de atribuire fiind preţul cel mai scăzut. În referatul de necesitate al achiziţiei se arată că, în perioada 25-27 septembrie 2016, la Salzburg, în Austria vor avea loc două evenimente internaţionale: Adunarea Generală 2016 a Asociaţiei pentru Promovarea Institutului Regiunilor din Europa, for al cărui preşedinte i-a adresat edilului invitaţia de a participa, şi cea de-a 12-a Conferinţă a Regiunilor şi Oraşelor Europene, municipiul Galaţi fiind membru.

În perioada 27-30 septembrie, primarul va participa alături de reprezentanţi ai Universităţii „Dunărea de Jos” la o întâlnire cu primarul oraşului Malmo (Suedia) şi la vizite de lucru la staţia de sortare şi instalaţia de incinerare SYSNAV, Institutul de Mediu al Universităţii Lund, la întâlniri cu reprezentanţi ai Primăriei oraşului Lund. În vederea participării la aceste reuniuni internaţionale, este necesară achiziţia de bilete de avion.

Citit 2578 ori Ultima modificare Luni, 05 Septembrie 2016 23:44

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.