De ce-a plecat PRIMARUL Ionuţ Pucheanu la Bruxelles. Sprijin financiar pentru construirea unui AEROPORT la Galaţi

De ce-a plecat PRIMARUL Ionuţ Pucheanu la Bruxelles. Sprijin financiar pentru construirea unui AEROPORT la Galaţi
Evaluaţi acest articol
(18 voturi)

Centura ocolitoare a Galaţiului, construirea unui aeroport la Galaţi şi consolidarea Falezei Dunării au fost principalele subiecte de discuţie dintre primarul municipiului Galaţi, Ionuţ Pucheanu şi comisarul pentru Politica Regională a Comisiei Europene, Corina Creţu. Edilul urbei se află la Bruxelles împreună cu viceprimarul PSD Sorin Enache.

Potrivit unui comunicat de presă remis redacţiei, temele care au fost discutate în cadrul întâlnirii cu comisarul Corina Creţu au vizat în mod deosebit planurile de dezvoltare ale oraşului Galaţi pe termen lung, în ceea ce priveşte infrastructura rutieră, mai exact o legătură civilizată, la standarde europene între municipiul nostru şi restul judeţelor din zona de Sud-Est a ţării, respectiv, Brăila, Buzău şi Vrancea.

„Alte subiecte de interes major pentru dezvoltarea comunităţii pe termen lung au fost: centura ocolitoare a oraşului Galaţi, susţinerea şi implementarea proiectului ”Platforma intermodală”, pentru care prima finanţare a fost insuficientă, surse financiare pentru construirea unui aeroport la Galaţi, având în vedere studiul de fezabilitate care există deja. Un alt aspect extrem de important al discuţiei a vizat proiectul de consolidare a Falezei Dunării, luându-se în calcul faptul că municipiul Galaţi este clasificat drept zonă supusă inundaţiilor, iar o astfel de investiţie este mai mult decât necesară”, a declarat Ionuţ Pucheanu într-o postare publică pe Facebook.

Conform edilului, Corina Creţu şi-a exprimat sprijinul pentru realizarea şi implementarea acestor proiecte la nivelul municipiului Galaţi.

Citit 17321 ori Ultima modificare Marți, 06 Septembrie 2016 20:59

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.