UPDATE - LOVITURĂ pentru social-democraţi? Senatorul Saghian conduce PRU, la Galaţi

UPDATE - LOVITURĂ pentru social-democraţi? Senatorul Saghian conduce PRU, la Galaţi
Evaluaţi acest articol
(9 voturi)

UPDATE: Gheorghe Saghian ne-a confirmat, în urmă cu puţin timp, că s-a înscris în PRU şi va conduce Organizaţia Judeţeană a partidului. Mai mult, parlamentarul ne-a mărturisit că va conta pe sprijinul mai multor foşti colegi din PSD, pe care, de-a lungul timpului, i-a ajutat, susţinut şi din partea cărora încă se bucură de apreciere. „Sunt convins că voi fi votat, pentru că le-am demonstrat tuturor, chiar şi foştilor colegi, că sunt un om onest, de cuvânt, căruia îi place să primească şi să ofere respect. Nu m-am implicat în alegerile locale tocmai pentru că le-am promis unor foşti colegi primari că nu o voi face şi nu voi agita apele. Îi chem lângă mine pe toţi oamenii oneşti şi cinstiţi, care îşi doresc altceva”, ne-a declarat parlamentarul, care a afirmat că, în perioada imediat următoare, va lucra şa consolidarea PRU în plan local.


LOVITURĂ pentru social-democraţi? Strategul de campanie al PSD s-a ÎNSCRIS în PRU şi candidează împotriva foştilor colegi

După ce, timp de câteva luni, a dispărut complet din peisajul politicii gălăţene, iar cei mai mulţi dintre membrii importanţi ai partidelor îl catalogau drept „mort” din punct de vedere politic, senatorul Gheorghe Saghian revine pe scena politică.

Potrivit unor surse, fostul social-democrat s-a înscris în PRU şi va candida pentru un nou mandat de parlamentar în judeţul Galaţi, fapt ce ar putea genera serioase probleme PSD, dacă luăm în calcul faptul că Saghian se bucură de notorietate şi aprecierea mai multor primari social-democraţi din comunele gălăţene.

Ba mai mult, Gheorghe Saghian era nimeni altul decât strategul PSD în campaniile electorale, motiv pentru care europarlamentarul Dan Nica, liderul PSD Galaţi, ar putea fi obligat acum să schimbe strategia de campanie a partidului pentru alegerile din decembrie.

Senatorul Gheorghe Saghian nu a răspuns la telefon pentru a ne oferi un punct de vedere.

Citit 7940 ori Ultima modificare Miercuri, 07 Septembrie 2016 16:57

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.