BUGETUL GALAȚIULUI aşteaptă rectificarea. ALEȘII LOCALI, convocaţi în şedinţă ordinară
Foto: Foto ”Viața liberă”, Marius Negri

BUGETUL GALAȚIULUI aşteaptă rectificarea. ALEȘII LOCALI, convocaţi în şedinţă ordinară
Evaluaţi acest articol
(7 voturi)

Aleşii locali al Galaţiului sunt convocaţi joi, 15 septembrie, la o şedinţă ordinară care are drept cap de listă pe ordinea de zi un proiect de hotărâre care aşteaptă încă din 31 august să fie aprobat: rectificarea bugetului general de venituri şi cheltuieli al municipiului Galaţi pe anul 2016.

Aşa cum v-am informat, este vorba despre peste 25 milioane de lei, banii necesari pentru învăţământ, sănătate, curăţenia străzilor şi transport, dar şi sume pentru investiţii care au rămas "în aer" pentru că rectificarea bugetului de venituri şi cheltuieli nu a putut fi aprobată la ultima şedinţă ordinară a Consiliului Local, din lipsă de cvorum.

Tot pe ordinea de zi se află noua organigramă a Primăriei, dorită de primarul Ionuţ Pucheanu, dar amânată de aleşi, dar şi o serie de proiecte privind patrimoniul, care nu au putut fi aprobate la recenta şedinţă, tot din lipsă de cvorum. Rămâne de văzut dacă vor fi votate joi.

Ordinea de zi, care cuprinde doar 13 puncte, are vedere şi completarea comisiei de validare a mandatelor aleşilor, după plecarea lui Marian Alexandru, devenit director la Calorgal, şi încadrarea într-o comisie a celui care a depus jurământul de consilier local în locul acestuia, Georgică Dima.

Citit 2819 ori Ultima modificare Miercuri, 14 Septembrie 2016 08:22

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.