UNPR a înclinat steagul | Viceprimarul Picu Roman şi-a „predat” partidul social-democraţilor

UNPR a înclinat steagul | Viceprimarul Picu Roman şi-a „predat” partidul social-democraţilor
Evaluaţi acest articol
(8 voturi)

Pentru următoarele trei luni, PNL sau UNPR ar fi putut deţine funcţia de preşedinte de şedinţă la Consiliul Local. Deciziile politice au făcut însă ca frâiele legislativului local să rămână tot în mâna PSD. Viceprimarul PSD Cristian Sorin Enache a fost, timp de trei luni, preşedintele de şedinţă al Consiliului Local, dar joia trecută mandatul său s-a încheiat, aşa că trebuia votat un nou preşedinte.

„Conform cutumei care spune că grupurile pot face propuneri pentru preşedintele de şedinţă în ordinea mandatelor obţinute, era rândul grupului PNL de a face o propunere.Întrucât nu sunt în sală, în ordine am să dau cuvântul, pentru propuneri, dlui Picu Roman. Dl consilier dacă aveţi de propus un preşedinte de şedinţă pentru următoarele trei luni”, a declarat Enache, dându-i cuvântul lui Picu Apostol Roman, viceprimarul UNPR. „Sunt şedinţe grele, sunt şedinţe care necesită o mare atenţie, propunerea mea este pentru dl Bogatu Hristache, de la grupul PSD, astfel încât, în spatele acestui preşedinte să stea cel mai mare grup de consilieri din Consiliul Local Galaţi”, a anunţat, cu seninătate, Picu Roman.

Deşi ar fi putut propune pe oricare dintre colegii săi de partid din CL – Giorgică Dima, Moise Oancea sau chiar pe Marius Stan, Picu Roman a preferat să încline steagul către PSD.

Citit 4636 ori Ultima modificare Duminică, 18 Septembrie 2016 17:24

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.