Administraţia locală a făcut recurs în procesul cu Marius Stan

Administraţia locală a făcut recurs în procesul cu Marius Stan
Evaluaţi acest articol
(10 voturi)

Chiar dacă aleşii locali, obligaţi de instanţa de judecată, i-au validat mandatul de consilier local lui Marius Stan, iar acesta a depus jurământul şi a devenit membru al Legislativului Galaţiului, procesele nu s-au terminat. Conform datelor de pe portalul instanţelor, Consiliul Local şi municipiul Galaţi, reprezentat prin primar, au făcut recurs la Curtea de Apel în procesul intentat de Marius Stan.

Principala miză a demersului juridic o reprezintă soarta Consiliului Local, după ce magistraţii au dispus anularea hotărârii de declarare a Consiliului Local ca legal constituit.

Această decizie a instanţei şi stârnit dispute în Legislativul local, şi a dus la nefuncţionarea, în condiţii optime, a acestui for. Şi asta deoarece liberalii au ales să se retragă de la şedinţe sub motivaţia că nu sunt convinşi că acest Consiliu Local funcţionează legal şi, prin urmare, nu vor să fie părtaşi la adoptarea unor hotărâri care ar putea fi desfiinţate, ulterior, de către instanţă.

Rămâne de văzut când va fi fixat primul termen de judecată şi care va fi decizia magistraţilor în privinţa Consiliului Local al municipiului Galaţi.

Citit 3564 ori Ultima modificare Duminică, 02 Octombrie 2016 16:31

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.