Cetăţenii sesizează, autorităţile răspund | CIMITIRUL ”Sfântul Lazăr”, invadat de maidanezi (FOTO)

Cetăţenii sesizează, autorităţile răspund | CIMITIRUL ”Sfântul Lazăr”, invadat de maidanezi (FOTO)
Evaluaţi acest articol
(5 voturi)

"Sunt un cetăţean al oraşului Galaţi şi nu pot înţelege cum în Cimitirul "Sf. Lazăr", în subordinea Gospodăririi Urbane, sunt aşa de mulţi maidanezi, de la pui până la adulţi, de ne este frică să nu fim muşcaţi! Pentru ce plătim din banii noştri taxe, daca în cimitir este o crescătorie de câini şi mormintele proaspăt îngrijite sunt răvăşite", este mesajul plin de revoltă pe care l-am primit din partea unui cititor al ziarului „Viaţa liberă”. Am trimis fotografiile şi sesizarea acestuia autorităţilor competente, Serviciul Public Ecosal şi SC Gospodărire Urbană, şi iată ce răspunsuri am primit.

"Până în prezent, nu am primit nicio solicitare de la SC Gospodărire Urbană Galaţi cu privire la intervenţia echipelor de ecarisaj în incinta Cimitirului "Sf. Lazăr" (Coca-Cola). Serviciul Public Ecosal Galaţi nu poate interveni pe domeniul administrat de o altă societate comercială/ persoană juridică, fără ca aceasta din urmă sa ne solicite în scris acest lucru. De asemenea, este necesară achitarea contravalorii serviciului prestat în incinta locaţiei respective", ne-a comunicat directorul Ecosal, Mirela Furtună.

După o zi de gândire, SC Gospodărire Urbană ne-a transmis că: "S-a intervenit cu forţe proprii pentru reducerea numărului de câini comunitari din Cimitirul "Sf. Lazăr". Toţi concesionarii care intră în incinta cimitirului sunt avertizaţi să nu hrănească câinii, iar resturile de hrană lăsate lângă morminte sunt colectate cu rapiditate de către muncitorii de întreţinere. În continuare se va acţiona pentru a stopa fenomenul câinilor comunitari din cele trei cimitire administrate de Gospodărire Urbană SRL, pentru a asigura concesionarilor şi altor vizitatori accesul în condiţii de linişte şi siguranţă”.

Citit 3776 ori Ultima modificare Marți, 18 Octombrie 2016 12:00

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.