Cetăţenii sesizează, autorităţile răspund | CIMITIRUL ”Sfântul Lazăr”, invadat de maidanezi (FOTO)

Cetăţenii sesizează, autorităţile răspund | CIMITIRUL ”Sfântul Lazăr”, invadat de maidanezi (FOTO)
Evaluaţi acest articol
(5 voturi)

"Sunt un cetăţean al oraşului Galaţi şi nu pot înţelege cum în Cimitirul "Sf. Lazăr", în subordinea Gospodăririi Urbane, sunt aşa de mulţi maidanezi, de la pui până la adulţi, de ne este frică să nu fim muşcaţi! Pentru ce plătim din banii noştri taxe, daca în cimitir este o crescătorie de câini şi mormintele proaspăt îngrijite sunt răvăşite", este mesajul plin de revoltă pe care l-am primit din partea unui cititor al ziarului „Viaţa liberă”. Am trimis fotografiile şi sesizarea acestuia autorităţilor competente, Serviciul Public Ecosal şi SC Gospodărire Urbană, şi iată ce răspunsuri am primit.

"Până în prezent, nu am primit nicio solicitare de la SC Gospodărire Urbană Galaţi cu privire la intervenţia echipelor de ecarisaj în incinta Cimitirului "Sf. Lazăr" (Coca-Cola). Serviciul Public Ecosal Galaţi nu poate interveni pe domeniul administrat de o altă societate comercială/ persoană juridică, fără ca aceasta din urmă sa ne solicite în scris acest lucru. De asemenea, este necesară achitarea contravalorii serviciului prestat în incinta locaţiei respective", ne-a comunicat directorul Ecosal, Mirela Furtună.

După o zi de gândire, SC Gospodărire Urbană ne-a transmis că: "S-a intervenit cu forţe proprii pentru reducerea numărului de câini comunitari din Cimitirul "Sf. Lazăr". Toţi concesionarii care intră în incinta cimitirului sunt avertizaţi să nu hrănească câinii, iar resturile de hrană lăsate lângă morminte sunt colectate cu rapiditate de către muncitorii de întreţinere. În continuare se va acţiona pentru a stopa fenomenul câinilor comunitari din cele trei cimitire administrate de Gospodărire Urbană SRL, pentru a asigura concesionarilor şi altor vizitatori accesul în condiţii de linişte şi siguranţă”.

Citit 3493 ori Ultima modificare Marți, 18 Octombrie 2016 12:00

10 comentarii

 • postat de PENTRU Moarte Maidanezilor
  Duminică, 16 Octombrie 2016 12:17
  100.99.65.***
  Mai asta cu IP 82.221.139, vezi ca suna la usa, a venit politia sa te salte pentru ca instigi oamenii sa foloseasca substante interzise, cum este furadanul.
  1
  1
  Raportează
 • Sâmbătă, 15 Octombrie 2016 03:11
  82.221.139.***
  Singura solutie este ca fiecare sa omoare cati maidanezi poate sau asteptati ca niste sclavi sa va omoare maidanezii pe voi . Folositi furadan injectat in carnati si omoti cati de multi maidanezii puteti .
  2
  3
  Raportează
 • postat de Spartakus
  Joi, 13 Octombrie 2016 17:40
  100.99.65.***
  Până nu vor ieși oamenii în stradă cu securile sau topoarele nu se va rezolva această problemă!
  După aceea va dispărea și Serviciul ECOSAL, Serviciul Gospodărie Urbană, etc..
  3
  4
  Raportează
 • postat de vivi
  Joi, 13 Octombrie 2016 16:27
  5.13.242.***
  Pai tot Galatiul e infestat. La solicitarea mea de acu 2 ani a venit unu cu o basca si cu u duba intr-o zi ploioasa si state linga masina de astepta cainii sa vina la el. intre timp m+a trezit pe mine s aimi zica despre absenta cainilor de la "servici". Ideea e ca u se aplica legea ecarisajului care prevede eutanasierea cind cainele sta mai mult de 14 zil e in padoc (in Franta 8 zile). Se prefera spalarea de bani caci sterilizarea care si asa nu e eficienta si nici nu va fi vreodata costa 50 de euro pe cap. Va imaginati ca la un control se observa cainii steriliyati, aceiasi de ani de zile in padoc , in realitate costurile aplicondu-se din burta. Nimeni nu îi controleaza si asta se datoreaza coruptiei Primariei, care ia cota parte din bussiness. Nu se doreste rezolvarea acestei probleme, inexistente intr-o societate civilizata.
  3
  3
  Raportează
 • postat de tutu lica
  Joi, 13 Octombrie 2016 13:25
  5.13.244.***
  La fel ca la Cimitirul Eternitatea.O invazie de caini si balarii ca nici mormantul nu-l mai gasesti datorita celor care nu le curata.
  2
  7
  Raportează
 • postat de GEANI CEI CARE FAC NU PROMIT !
  Joi, 13 Octombrie 2016 12:00
  193.231.148.***
  FOARTE URAT DIN PARTEA SC GOSPODARIE URBANA CA POATE SPUNE CA A INTERVENIT PENTRU REDUCEREA NUMARULUI DE CAINI CAND ACESTEIA SUNT OCROTITI SI STAU SUB GEAMURILE LOR , IN CIMITIRUL DIN COSBUC,IMAGINILE PREZENTATE VORBESC DE LA SINE,ORICINE POATE CONSTATA ACEASTA SI TRECEREA PRIN CIMITIR PE ALEEA PUBLICA CARE LEAGA IC FRIMU DE STRADA COSBUC PE CARE SE DUC COPII LA SCOALA ,MERGEM LA SERVICI,LA PIATA,SI DINTR-O PARTE SI DIN CEALALTA.UN SINGUR CAINE II POATE ASMUTII PE TOTI SI ESTE FOARTE GRAV DACA TE ATACA ,PENTRU CA SUNT PATIT!
  CEI CARE DAU COMUNICATE DIN BIROU AR TREBUII CEL PUTIN SA SE ABTINA IN CONDITIILE IN CARE NU MAI ROSESC CAND MINT.
  3
  6
  Raportează
 • postat de Alina
  Joi, 13 Octombrie 2016 10:22
  5.13.172.***
  Asta cu adunatul resturilor de mancare lasate langa morminte e MAXIMA :))) Adunati cainii, nu resturile! Daca nu sunteti in stare sa-i adunati, macar lasati-le mancarea...un caine flamand e mult mai agresiv ca unul satul...desteptilor
  1
  14
  Raportează
 • postat de corina
  Joi, 13 Octombrie 2016 09:24
  193.231.148.***
  NU este nici o exagerare in titlu articolului,acei catei care se vad in imagine sunt doar o parte din ei.
  Am numarat intro zi si douazecisidoi de caini ,pe unii ii stiu de mici,paseam peste ei vara, dar saptamana trecuta m-am luptat la propriu cu ei,
  am ajuns la serviciu transpirata,indignata si revoltata,cei de la paza vazand faza au disparut! DA intr-o zi mi-au luat sacosa la proriu fiind atacata de un caine gri cu barba care ii insoteste pe cei de la paza.ATENTIE NU am nimic cu ei dar cand e frig si nu au ce manca se organizeaza in haita si te ataca chiar daca ii stii.Este suficient sa latre unul ca se aduna toata gasca ,in cimitir fiind mai multe gasti care se bat intre ei cand i-si incalca teritoriul.Stiu ce zic trec zilnic pe acolo de de multi ani.TREBUIE FACUT CEVA !DOMNULE....
  3
  17
  Raportează
 • postat de Vasilache
  Joi, 13 Octombrie 2016 08:53
  5.13.208.***
  Cainii comunitari sunt acolo in slujba comunitatii, pazind si verificand starea mormintelor...:))
  0
  18
  Raportează
 • postat de MIHAIL,caine de circ
  Joi, 13 Octombrie 2016 00:50
  5.13.146.***
  Doamna Melinte,cunoscandu-va din articole ca fiind un om care debordeaza de umor ,fin, si de mare calitate,permiteti-mi sa va ofer o explicatie la acest ,dupa unii ,ingrijorator fenomen:este foarte probabil ca nobilele patrupede,in anumite situatii ,considerate ca cei mai devotati si afectuosi prieteni ai omului,sa fie atat de numerosi acolo,poate pentru a se tangui cu afectiunea lor recunoscuta si induiosatoare la mormintele fostilor stapani,sau prieteni,simpatizanti ai rasei,lista poate continua...
  8
  12
  Raportează

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.