Zarurile au fost aruncate. Marius Stan îl face deputat pe Cătălin Cristache

Zarurile au fost aruncate. Marius Stan îl face deputat pe Cătălin Cristache
Evaluaţi acest articol
(18 voturi)

Marius Stan, fostul primar al municipiului Galaţi, are mari şanse să iasă, pentru a doua oară în doar jumătate de an, „şifonat” dintr-o nouă competiţie electorală de calibru. După ce a fost înfrânt la alegerile locale, când a pierdut fotoliul de primar, şi, mai târziu, umilit în Consiliile Judeţean şi Local, când a fost exclus de PSD şi foştii săi parteneri, fostul edil-şef riscă să iasă definitiv din viaţa politică. Dar nu onorabil, cum şi-ar fi dorit, probabil, ci îngenuncheat de un politician „de mâna a doua”, Cătălin Cristache, pe care îl va ajuta, voit sau nu, să devină parlamentar.

După cum aţi putut afla deja din „Viaţa liberă”, Cătălin Cristache ocupă primul loc în lista PMP pentru Camera Deputaţilor, în timp ce Marius Stan ocupă prima poziţie în lista partidului pentru Senat. Cum PMP nu este cotat cu prea mari şanse la alegerile parlamentare, iar strategii politici spun că partidul nu se poate baza, conform calculelor, nici măcar pe un mandat de deputat, Marius Stan, care încă se mai bucură de susţinerea unora dintre gălăţeni şi notorietate, însă nu într-atât de mare încât să îi aducă un mandat de senator, va contribui practic la trimiterea în Parlament a lui Cătălin Cristache, în timp ce el va rămâne pe tuşa politicii gălăţene.

Conştient că pentru PMP poate reprezenta doar „o unealtă”, cu atât mai mult cu cât i s-a refuzat, în ciuda notorietăţii, locul unu la Camera Deputaţilor, fostul primar se gândeşte tot mai mult, în ultimele zile, să se retragă de pe lista PMP Galaţi. Mai mult decât atât, Marius Stan are şanse să piardă şi mandatul de consilier local.

Citit 5699 ori Ultima modificare Vineri, 28 Octombrie 2016 13:14

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.