Ce-a făcut Pucheanu cu ”generalii” lui Stan | Silviu Bacalum a REVENIT ca director general în Primăria Galaţi

Ce-a făcut Pucheanu cu ”generalii” lui Stan | Silviu Bacalum a REVENIT ca director general în Primăria Galaţi
Evaluaţi acest articol
(7 voturi)

Primarul municipiului Galaţi, Ionuţ Pucheanu, declara, într-un interviu acordat ziarului nostru, că, prin implementarea noii organigrame a Primăriei, nu va aduce oameni noi din afara Primăriei, ci le va da şanse de promovare în funcţia de directori generali celor din eşaloanele doi şi trei. În prezent, trei dintre posturile de „generali” sunt ocupate de persoane care au deţinut funcţia de directori generali şi în mandatul fostului primar Marius Stan.

Detaşat până la finele anului

Silviu Bacalum este directorul general al noii Direcţii Generale de Relaţii Publice, Evenimente Publice, Managementul Documentelor, în cadrul Primăriei Galaţi. Noul manager, care are pregătire de impresar artistic, a fost detaşat până la sfârşitul anului calendaristic, de pe o treaptă inferioară pe una superioară, el fiind director executiv al Serviciului Public Comunitar Local de Evidenţă a Persoanei, structură care are în subordine Evidenţa Populaţiei şi Starea Civilă.

Reamintim că, în mandatul primarului Marius Stan, Bacalum a condus Direcţia Generală de Servicii Publice din cadrul Primăriei Galaţi, post din care, în octombrie 2014, şi-a cerut transferul la Evidenţa Persoanei. În locul lui, la cârma Serviciilor Publice, Marius Stan a adus-o, atunci, director interimar pe Tincuţa Vrabie. În prezent, aceasta ocupă funcţia de şef serviciu Prelucrarea Automată a Datelor şi Încasări Ghişeu.

Păstraţi în funcţii

La Direcţia Generală Dezvoltare, Infrastructură şi Lucrări Publice, director general este Cristian Capeţis, cel care a fost director general la Direcţia de Infrastructură şi Lucrări publice şi în mandatul lui Stan.

La Directia Generala de Impozite, Taxe şi Alte Venituri Locale, director general este Daniel Ioan Stadoleanu, care a fost director general la Direcţia Generală Buget Finanţe în mandatul fostului edil.

Postul de director general este vacant doar la Direcţia Generală de Servicii Comunitare şi Utilităţi Publice.

Potrivit Biroului de presă al Primăriei, aceste schimbări au fost făcute prin Legea 188/1999 articolul 56, respectiv recrutare, promovare, redistribuire.

Citit 8165 ori Ultima modificare Miercuri, 02 Noiembrie 2016 18:11

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.