Ce-a făcut Pucheanu cu ”generalii” lui Stan | Silviu Bacalum a REVENIT ca director general în Primăria Galaţi

Ce-a făcut Pucheanu cu ”generalii” lui Stan | Silviu Bacalum a REVENIT ca director general în Primăria Galaţi
Evaluaţi acest articol
(7 voturi)

Primarul municipiului Galaţi, Ionuţ Pucheanu, declara, într-un interviu acordat ziarului nostru, că, prin implementarea noii organigrame a Primăriei, nu va aduce oameni noi din afara Primăriei, ci le va da şanse de promovare în funcţia de directori generali celor din eşaloanele doi şi trei. În prezent, trei dintre posturile de „generali” sunt ocupate de persoane care au deţinut funcţia de directori generali şi în mandatul fostului primar Marius Stan.

Detaşat până la finele anului

Silviu Bacalum este directorul general al noii Direcţii Generale de Relaţii Publice, Evenimente Publice, Managementul Documentelor, în cadrul Primăriei Galaţi. Noul manager, care are pregătire de impresar artistic, a fost detaşat până la sfârşitul anului calendaristic, de pe o treaptă inferioară pe una superioară, el fiind director executiv al Serviciului Public Comunitar Local de Evidenţă a Persoanei, structură care are în subordine Evidenţa Populaţiei şi Starea Civilă.

Reamintim că, în mandatul primarului Marius Stan, Bacalum a condus Direcţia Generală de Servicii Publice din cadrul Primăriei Galaţi, post din care, în octombrie 2014, şi-a cerut transferul la Evidenţa Persoanei. În locul lui, la cârma Serviciilor Publice, Marius Stan a adus-o, atunci, director interimar pe Tincuţa Vrabie. În prezent, aceasta ocupă funcţia de şef serviciu Prelucrarea Automată a Datelor şi Încasări Ghişeu.

Păstraţi în funcţii

La Direcţia Generală Dezvoltare, Infrastructură şi Lucrări Publice, director general este Cristian Capeţis, cel care a fost director general la Direcţia de Infrastructură şi Lucrări publice şi în mandatul lui Stan.

La Directia Generala de Impozite, Taxe şi Alte Venituri Locale, director general este Daniel Ioan Stadoleanu, care a fost director general la Direcţia Generală Buget Finanţe în mandatul fostului edil.

Postul de director general este vacant doar la Direcţia Generală de Servicii Comunitare şi Utilităţi Publice.

Potrivit Biroului de presă al Primăriei, aceste schimbări au fost făcute prin Legea 188/1999 articolul 56, respectiv recrutare, promovare, redistribuire.

Citit 7790 ori Ultima modificare Miercuri, 02 Noiembrie 2016 18:11

7 comentarii

 • postat de Terente
  Vineri, 04 Noiembrie 2016 12:51
  86.34.180.***
  Pt. Ghighi: traiesc in realitate, muncesc si sufar in acest oras de cand m-am nascut. Nu vrei sa ne intalnim ; poate-ti rezolv si enigma cu extraterestrii?
  2
  2
  Raportează
 • postat de CERNEA
  Vineri, 04 Noiembrie 2016 08:22
  193.230.156.***
  PE LANGA PRIMARIE CEI MAI CORUPTI SI INCOMPETENTI RAMN POLITISTII. NU AU HABAR DE NIMIC IAR LEGEA ESTE INCALCATA ZILNIC DE CATRE ACESTIA . NU SUNT ACOLO UNDE TREBUIE SA INTERVINA , MASINI ZDRAVENE PARCATE PE TROTUARE( IN FATA CFR SUNT PERMANENT LA INTERSECTIE MASINILE UNUI MACAR ARMATOR FARA CA NUMENI SA FACA CEVA IN SPETA POLITIUNEA). CAT DESPRE OCUPAREA POSTURILOR DIN PRIMARIE NIMIC NU SE OCUPA FARA PILE POLITICE, IAR ARTICOLUL PARE CA LEGEA INSEAMNA CEVA PENTRU ACESTIA .
  0
  12
  Raportează
 • postat de impresar artistic
  Joi, 03 Noiembrie 2016 19:50
  100.99.69.***
  Felicitari Dna. Melinte pentru articol.
  Acum am inteles ce trebuie sa te recomande sa fii director in administratie... si anume pregatire de impresar artistic. La ce facultate este aceasta specializare????? La evidenta persoanelor tot artistic da buletine??? Am fost acum doua luni, sa-mi fac buletinul si in loc de 24 de ore, asa cum se lauda dl din imagine impreuna cu primarul Stan, am luat buletinul dupa cinci zile si am fost purtata si pe drumuri - de luni, vino, maine si de maine vino joi.
  Bravoooooooo!
  0
  24
  Raportează
 • postat de Andrei
  Joi, 03 Noiembrie 2016 18:46
  84.117.46.***
  Bai Ghighi cum naiba lucrezi la mentalitate inteligentule într un oraș ca Galați? Numai cu amenzi și luat din buzunar poți reuși ceva, iar asta e treaba poliției locale care nu face nimic. De ce crezi ca în vest toți sunt civilizați? Pentru că atunci când au călcat strâmb politia și autoritățile intervin prompt și dau amenzi.
  0
  4
  Raportează
 • postat de Ghighi
  Joi, 03 Noiembrie 2016 13:54
  5.13.185.***
  Pentru Terente : Omule traiesti in Romania sau esti extraterestru? Chiar nu gandesti ceea ce scrii! Tu chiar nu stii ca in institutiile statului jumatate sunt neamuri iar restul trag la jug pentru a tine o institutie? Trezeste-te! Orasul e varza si tu vii cu idei de genul sa umble Politia Locala cu camere de luat vederi la reverul uniformei...Politia Locala e de vina ca galateanul de rand e marlan sadea si arunca mizeria pe unde apuca? Pana nu se schimba ceva in orasul asta : curatenie,locuri de munca,angajari pe criterii de eficienta, galateanul tot cu ciubota va gandi! Cum sa-i educi pe cei din Micro 40 sau pe cei din Micro 19 de la G-uri cand ei isi duc traiul spargand seminte si cautand prin tomberoane... E usor sa vezi lucrurile de sus si sa gandesti european! Si inca ceva : Politistul poti sa il platesti cat vrei,daca are sefi care-i da ordine proaste,degeaba! Trebuie lucrat intai la mentalitate!
  4
  22
  Raportează
 • postat de Teoria conspiratiei
  Joi, 03 Noiembrie 2016 13:09
  91.220.183.***
  Ce rost are atata discutie despre cine ocupa pozitii cheie in Primarie?
  Nu intelege nimeni faptul ca Galatiul este condus de aceeasi mafie indiferent de Primar!!! Primarul si "generalii" sai sunt niste marionete care trebuie sa execute ce le dicteaza sefii mafiei. Singura diferenta e ca Primarul se mai poate schimba in functie de alegeri...ceilalti, daca isi fac bine treaba raman.
  Deci, ca e Bacalum, Vrabie sau altcineva...e tot una...ei executa ce li se spune.
  0
  29
  Raportează
 • postat de Terente
  Joi, 03 Noiembrie 2016 12:21
  86.34.180.***
  Domnule Primar, nu mai platiti salarii Politiei Locale, pana nu restructurati aceasta institutie din temelii. Galatiul este un oras in care incalcarea Legii este evidenta la tot pasul. De la aruncatul resturilor pe oriunde, pana la incalecarea bordurilor cele scumpe cu rotile masinilor , a spatiilor verzi, etc, etc. Montati-le obligatoriu pe reverul uniformei camere de luat vederi, astfel avand posibilitatea coercitiva sa vedem pe ce se duce bugetul local, concomitent cu obtinerea de mijloace banesti ce decurg din cresterea exploziva a amenzilor, ce vor erupe din prima zi de lucru. Niciun politist local nu-si va mai permite sa devieze de la consemnul primit , astfel disciplinand atat locuitorii cat si pe politisti pusi sa supravegheze respectarea Legii. Numai vorbim de cresterea sumelor pt. bugetul local, din care se vor putea plati apoi politistii asa cum trebuie intr-un oras european civilizat. Odata functional acest efort, puteti desfiinta o multime de posturi ce aveau in caietul de sarcini diferite "supravegheri", care erau nefunctionale, asa cum de altfel se vede dupa cum arata Galatiul...
  De aici si pana la gasirea de diferite aplicatii in buna functionare a Primariei, nu mai este decat buna vointa si aplecarea spre statutul de bun gospodar, cat mai repede posibil.
  5
  27
  Raportează

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.