Din proces în proces | Încă o lovitură pentru MARIUS STAN

Din proces în proces | Încă o lovitură pentru MARIUS STAN
Evaluaţi acest articol
(6 voturi)

Fostul primar Marius Stan a pierdut, în primă instanţă, procesul cu Agenţia Naţională de Integritate (ANI) prin care cere anularea actului administrativ prin care a fost declarat incompatibil. Magistraţii Curţii de Apel Bucureşti i-au respins cererea de chemare în judecată ca neîntemeiată, însă fostul edil are drept de recurs şi va face acest lucru prin avocaţii săi de la Casa Daghie şi Asociaţii.

Aşa cum aţi mai putut citi în ziarul "Viaţa liberă", în primăvara acestui an ANI l-a acuzat pe Marius Stan că s-a aflat în stare de incompatibilitate în perioada 22 iunie 2012 - 14 ianuarie 2015, întrucât a deţinut simultan funcţiile de primar al municipiului Galaţi şi de administrator al SC Moldova Expedition SRL. Marius Stan consideră în continuare că nu a fost vorba de incompatibilitate. Firma de curierat înfiinţată pe când era preşedintele Clubului Politehnica Iaşi nu a mai funcţionat din 2005, de când Stan s-a întors la Galaţi: "Făcusem împuternicire notarială celorlalţi acţionari pentru închiderea firmei, ba am lăsat şi banii necesari pentru asta. În 2014, am fost informat că firma nu a fost radiată de la Registrul Comerţului. Ca să fiu sigur, după ce am radiat firma, am adus la Galaţi şi containerul de tren în care funcţiona şi l-am făcut vestiar pentru grupul de copii care joacă pe stadionul municipal”, spune Marius Stan.

Pentru că decizia Curţii de Apel Bucureşti i se pare exagerată, va face recurs.

Luni, Marius Stan are un alt proces, de această dată la Curtea de Apel Galaţi, unde se judecă recursul în dosarul cu Municipiul Galaţi şi Consiliul Local. Rămâne de văzut ce vor decide magistraţii.

Citit 4590 ori Ultima modificare Joi, 03 Noiembrie 2016 21:49

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.