S-a stabilit ORDINEA CANDIDAȚILOR pe BULETINELE DE VOT pentru Camera Deputaţilor şi Senat

S-a stabilit ORDINEA CANDIDAȚILOR pe BULETINELE DE VOT pentru Camera Deputaţilor şi Senat
Evaluaţi acest articol
(13 voturi)

Ordinea în care gălăţenii îi vor găsi pe buletinele de vot, pe candidaţii la alegerile pentru Camera Deputaţilor şi la Senat, a fost decisă astăzi, prin trei trageri la sorţi, care au avut loc la Biroul Electoral de Circumscripţie Galaţi.

Prima tragere la sorţi a vizat partidele parlamentare, a doua - partidele neparlamentare, iar cea de-a treia - organizaţiile aparţinând minorităţilor naţionale care au depus candidaturile la Bucureşti, dar pentru toată ţara.

Primele pe buletinul de vot atât la Camera Deputaţilor cât şi la Senat vor fi: Partidul Naţional Liberal (PNL), Alianţa Liberalilor şi Democraţilor (ALDE), Uniunea Democrată a Maghiarilor din România (UDMR) şi Partidul Social Democrat (PSD).

Urmează, apoi, partidele politice neparlamentare: Uniunea Salvaţi România (USR), Partidul România Mare (PRM), Partidul România Unită (PRU), Partidul Mişcarea Populară (PMP), Partidul Ecologist Român (PER), Alianţa Noastră România (ANR) şi Partidul Socialist Român (PSR).

Pe buletinul de vot pentru Camera Deputaţilor vor mai apărea şi cele 16 organizaţii aparţinând minorităţilor naţionale, în următoarea ordine: Uniunea Armenilor din România, Asociaţia Italienilor din România, Uniunea Polonezilor din România, Uniunea Sârbilor din România, Comunitatea Ruşilor Lipoveni din România, Federaţia Comunităţilor Evreieşti din România, Asociaţia Liga Albanezilor din România, Uniunea Croaţilor din România, Uniunea Democrată a Slovacilor şi Cehilor din România, Forumul Democrat al Germanilor din România, Asociaţia Macedonenilor din România, Uniunea Democrată Turcă din România, Uniunea Bulgară din Banat - România, Uniunea Culturală a Rutenilor din România, Asociaţia Partida Romilor „Pro Europa” şi Uniunea Elenă din România.

Tot pe buletinul de vot pentru Camera Deputaţilor vor mai fi tipăriţi, în ordinea în care şi-au depus candidaturile, independenţii: Tiberiu - Mihai - Antoniu Jalbă, Costel Marin,

Neculai Gălăţanu şi Daniela - Simona Vreme.

În aceeaşi ordine îi veţi găsi pe candidaţi şi pe panourile de afişaj electoral.

Citit 6840 ori Ultima modificare Sâmbătă, 05 Noiembrie 2016 14:58

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.