PREFECTURA Galați face din nou angajări | Iată ce POSTURI sunt scoase la concurs

PREFECTURA Galați face din nou angajări | Iată ce POSTURI sunt scoase la concurs
Evaluaţi acest articol
(4 voturi)

Gălăţenii cu studii superioare în domeniul ştiinţelor economice şi vechime de minimum nouă ani în acest domeniu, care sunt interesaţi să lucreze într-o instituţie publică, se pot înscrie la concursul de angajare organizat de Instituţia Prefectului pentru ocuparea a două funcţii.

Prefectura Galaţi are nevoie de un consilier superior pentru Serviciul financiar contabilitate, resurse umane şi administrativ - Compartimentul financiar contabilitate şi de un inspector superior pentru Compartimentul resurse umane şi salarizare în cadrul aceluiaşi serviciu. Potrivit anunţului postat pe site-ul instituţiei (www.prefecturagalati.ro), dosarele de înscriere la concurs se depun până la data de 23 noiembrie, la Compartimentul resurse umane şi salarizare.

Prima probă a concursului (cea scrisă), pentru candidaţii care vor trece de selecţia dosarelor, se va desfăşura pe 7 decembrie, la ora 10,00. Cei care vor fi declaraţi admişi vor susţine ulterior şi un interviu, a cărui dată va fi comunicată după rezultatele examenului scris.

Relaţii suplimentare se pot obţine la Compartimentul resurse umane şi salarizare, la telefon 0236.462.739, interior 29035. Cei interesaţi de bibliografie şi informaţii privind actele necesare înscrierii la concurs pot accesa site-ul Prefecturii Galaţi.

Citit 4531 ori Ultima modificare Marți, 08 Noiembrie 2016 23:23

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.