Pentru toate vârstele | Patinoar în aer liber la Sala Sporturilor (FOTO)
Foto: Foto: Sonia Baciu, Marius Prisacariu

Pentru toate vârstele | Patinoar în aer liber la Sala Sporturilor (FOTO)
Evaluaţi acest articol
(3 voturi)

Pe lângă Faleza Dunării, unde au loc concertele de Zilele Galaţiului, şi esplanada Casei de Cultură a Sindicatelor, unde se desfăşoară târgul meşterilor populari, gălăţenii, şi în special cei mici, au la dispoziţie încă un loc de distracţie. Un mini-parc de distracţie, ca să nu-i spunem bâlci, aşa cum i s-ar potrivit mai bine, a fost amplasat pe esplanada Sălii Sporturilor din Galaţi.

Un trenuleţ, trambuline, maşinuţe, roţi ale norocului cu premii kitschoase, şi tot felul de tiribombe, unele cu senzaţii mai tari decât altele, îi aşteaptă pe cei mari şi mici, dornici de învârteală şi adrenalină.

Atracţia principală o constituie, însă, patinoarul amenajat în aer liber. Cu zece lei preţul de închiriere a patinelor şi zece lei tariful de intrare pe gheaţă, vă puteţi bucura de patinaj până vă ia de tot frigul. Iar pentru rezistenţă, un pahar cu vin fiert sau cu ceai vi se poate servi chiar lângă mantinelă.

Singurii care ar putea fi nemulţumiţi sunt bolnavii internaţi în Spitalul Judeţean, la urechile cărora mai ajunge muzica din boxele tiribombelor.

Citit 4666 ori Ultima modificare Joi, 01 Decembrie 2016 00:03

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.