Amendamentele Partidului Național Liberal la LEGEA BUGETULUI de stat. Pentru ce solicită PNL finanţare

Amendamentele Partidului Național Liberal la LEGEA BUGETULUI de stat. Pentru ce solicită PNL finanţare
Evaluaţi acest articol
(10 voturi)

Parlamentarii PNL de Galaţi, deputatul Victor Paul Dobre şi senatorul George Stângă, au anunţat că vor depune o serie de amendamente la Legea bugetului de stat prin care vor solicita fonduri pentru investiţii în sănătate, infrastructură şi educaţie.

Preşedintele PNL Galaţi a precizat că unul dintre cele mai importante amendamente se referă la construcţia mult promisului spital regional, cu 400 - 600 de locuri, investiţie căreia i-a fost atribuită, încă din perioada 2007-2008, un teren cu toate utilităţile. Deputatul a precizat totodată că va solicita şi alocarea unor sume suplimentare pentru lucrări hidrotehnice de apărare împotriva inundaţiilor, în special pentru comunele din centrul judeţului Galaţi, precum Suhurlui, Costache Negri, Pechea, Slobozia Conachi şi Cuza Vodă.

Un alt amendament al PNL vizează un pachet de proiecte majore în infrastructură, precum podul peste Dunăre, a cărei finanţare este prevăzută, terminalul multimodal, pentru care s-a deschis linia de finanţare europeană, şi o centură ocolitoare a Galaţiului „reală, nu improvizaţia pe care o avem astăzi”.

George Stângă a afirmat că va susţine, printr-un amendament, continuarea lucrărilor pentru construcţia celor două noi campusuri şcolare din municipiul Tecuci şi Târgu Bujor, unde lucrările au fost începute în anul 2008 şi sunt realizate, în prezent, în proporţie de 10-15 la sută, şi va solicita fonduri pentru continuarea lucrărilor la centura ocolitoare a municipiului Tecuci, care se află şi acum în chinurile facerii.

Citit 2695 ori Ultima modificare Duminică, 29 Ianuarie 2017 20:41

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.