Ssst, PSSSD!

Evaluaţi acest articol
(0 voturi)

Ssst, nici musca nu se aude la PSD. Jur că atunci când din senin a apărut în căsuţa de mail un comunicat PSD am crezut că e vreun spam, sau vreo capcană virusată! Dacă tăcerea e de aur, atunci PSD a devenit categoric peştera lui Ali Baba.

Liniştea s-a aşternut la PSD Galaţi acum mai bine de un an, înaintea alegerilor locale. Florin Popa, numit şef de campanie, a intrat într-un mic „clenci” cu ziariştii, care, răpuşi de interesul faţă de subiectele abordate, organizaseră o mini-conferinţă simultană. Un schimb de reproşuri, şi gata, campania locală s-a făcut în linişte absolută.

Nici alegerile parlamentare n-au stârnit vreun val de conferinţe de presă. Aşa, din când în când, câte o ieşire a candidatului Florin Pâslaru. De îndată ce s-au anunţat rezultatele, iar s-a instalat tăcerea.

Anul acesta, PSD a ieşit la rampă cu ocazia vizitei lui Mircea Geoană, când vicepremierul Dan Nica a fost reales preşedinte la organizaţia judeţeană. Iată, aproape se împlineşte anul şi parlamentarii PSD n-au găsit nimic de spus.

Să fie oare atât de ocupaţi încât n-au găsit răgazul măcar să sufle o vorbuliţă? Evident, cele două excepţii, deputatul Viorel Ştefan şi senatorul Gheorghe Saghian, au mai „făcut cinste” cu câte un comunicat de presă, dar în rest muţenie totală şi amorţire. De ce oare?

Citit 783 ori Ultima modificare Luni, 30 Noiembrie -0001 02:00

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.