CÂT COSTĂ proiectul de modernizare a PARCULUI "Eminescu"
Foto: Foto ”Viața liberă”, Marius Prisacariu

CÂT COSTĂ proiectul de modernizare a PARCULUI "Eminescu"
Evaluaţi acest articol
(13 voturi)

Nu mai puţin de 135.100 de lei fără TVA va plăti Primăria Galaţi pentru proiectul de modernizare a Parcului "Eminescu". Licitaţia, demarată în noiembrie 2016, având drept criteriu de atribuire preţul cel mai scăzut, şi-a desemnat câştigătorul: Proiect SA, firmă pe care Primăria a plătit-o cu 161.200 de lei pentru documentaţia de avizare a lucrărilor de intervenţii, elaborată în anul 2014.

Aşa cum v-am mai informat, Primăria doreşte "refacerea patrimoniului arboricol al parcului, a vegetaţiei, refacerea împrejmuirii, iluminatul ambiental pentru alei, reabilitarea podului rustic, refacerea gradenelor existente, realizarea unei fântâni arteziene, cu jet vertical de apă şi reabilitarea bazinului existent", dar şi măsuri de conservare, protejare şi punere în valoare a statuii poetului. Documentaţia proiectului trebuie întocmită astfel încât să poată fi supusă aprobării instituţiilor finanţatoare interne sau externe.

Nu trebuie uitat, însă, că, în 2015, aleşii locali au votat o hotărâre de modernizare a parcului, estimând că ar fi necesară o investiţie totală de 5.742.741 lei cu TVA.

Citit 3422 ori Ultima modificare Marți, 14 Februarie 2017 01:21

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.