Solidaritate cu cei de-acasă. Gălăţenii PROTESTEAZĂ şi la Cardiff (FOTO)

Solidaritate cu cei de-acasă. Gălăţenii PROTESTEAZĂ şi la Cardiff (FOTO)
Evaluaţi acest articol
(14 voturi)

„Ne-au întors vieţile cu susul în jos. Suntem obosiţi, vrem să ne bucurăm de weekend alături de cei dragi, în căldura căminelor noastre, dar nu ne putem lua ochii de la ei - un guvern corupt. Plec în curând în călătoria de două ore spre Cardiff, pentru a fi alături de toţi românii liberi care protestează împotriva corupţiei”, este mesajul tulburător postat de gălăţeanca Diana Sara Stroia-Matthews, pe pagina sa de Facebook, înainte de pleca la protest.

Un protest care, după cum ne-a mărturisit, a început plăpând, cu doar o persoană, duminică, 22 ianuarie. Pe 29 ianuarie au devenit mai mulţi, iar joi, 2 februarie, mult mai mulţi, printre care şi patru gălăţeni. Iar manifestările de solidaritate faţă de românii care protestează în ţară au continuat şi sâmbăta şi duminica trecută, dar şi în weekendul care tocmai s-a încheiat! De ce? Pentru că "rezistăm şi weekendul acesta”, ne-a transmis, din Cardiff, Marea Britanie, Diana Sara Stroia-Matthews.

În Galați, luni, 13 februarie, protestatarii au jucat "Hora unirii" împotriva Guvernului (VIDEO) - CLICK AICI PENTRU DETALII

Citit 3053 ori Ultima modificare Luni, 13 Februarie 2017 23:46

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.