ABSURD DE GALAȚI | Nici Universul nu ştie câte locuri de veci sunt în cimitire

ABSURD DE GALAȚI | Nici Universul nu ştie câte locuri de veci sunt în cimitire
Evaluaţi acest articol
(3 voturi)


"S-au descoperit şapte planete pe care ar putea să fie viaţă, iar noi nu reuşim să inventariem locurile de veci din cimitirele gălăţene!", a fost remarca ironică făcută de consilierul local PNL Onuţ Atanasiu, la recenta şedinţă a Consiliului Local.

Directoarea SC Gospodărire Urbană, Tinca Podaru, tocmai dădea explicaţii legate de impunerea unei Decizii a Curţii de Conturi din 2013 privind inventarierea locurilor de veci în toate cimitirele din municipiul Galaţi.

Liberalul a ţinut să-i atragă atenţia că măsura trebuie dusă la îndeplinire până pe 28 aprilie 2017. "Dacă se poate, sincer vă spun, n-ar fi rău să aveţi un site pe care să postaţi locurile de veci disponibile în momentul de faţă şi preţurile pentru activităţile pe care le derulaţi", a sugerat consilierul.

"Ne străduim să intrăm cu absolut toate în conformitate. Mai ales la Cimitirul Eternitatea, care este cel mai vechi, este nevoie de cartare, care presupune timp, iar noi continuăm să o realizăm", a dat asigurări directoarea.

Citit 1544 ori Ultima modificare Miercuri, 08 Martie 2017 18:35

1 comentariu

 • postat de CetateanX
  Vineri, 10 Martie 2017 08:57
  5.13.170.***
  Au trecut 28 de ani de la Revolutie si in cimitirele galatene inca nu s-a reusit inventarierea locurilor de veci. Mai absurd este ca oamenii nu pot sa-si inmormanteze mortii in locurile de veci ale familiei, din cauza unei hotarari aberante date de Primarie in 2008. Asteptam ca aceasta hotarare sa fie pusa in discutie pentru a fi corectata, asa cum a promis Dl Primar intr-o sedinta a CL din 2016.
  0
  1
  Raportează

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.