Guvernul României | Ministrul pentru Mediul de Afaceri, consiliat de un gălăţean

Guvernul României | Ministrul pentru Mediul de Afaceri, consiliat de un gălăţean
Evaluaţi acest articol
(2 voturi)

Începând de ieri, Galaţiul mai are o voce în Guvernul României, pe Gigel Caliga, consilier personal la cabinetul ministrului pentru Mediul de Afaceri, Comerţ şi Antreprenoriat, Alexandru Petrescu.

După cum ne-a declarat fostul consilier local independent Gigel Caliga, activitatea lui în cadrul cabinetului ministerial se desfăşoară tot în domeniul de activitate pe care îl cunoaşte: audit financiar şi expertiză contabilă. Consilierul personal al ministrului Petrescu ne-a explicat că este consultat în ceea ce priveşte Legea prevenţiei şi normele programelor de finanţare pentru IMM-uri. De asemenea, este colaborator la realizarea unul cod economic care să cuprindă toate reglementările cuprinse acum în Legea societăţilor comerciale, Codul Fiscal, Legea Registrului Comerţului şi celelalte zeci de acte normative privind activitatea economică, astfel încât cei care vor să-şi deschidă o afacere să nu mai fie cocoşaţi şi umiliţi de birocraţie.

Reamintim că în cadrul Ministerului pentru Mediul de Afaceri, Comerţ şi Antreprenoriat este secretar de stat gălăţeanul Cristian Dima.

Citit 2743 ori Ultima modificare Joi, 16 Martie 2017 17:46

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.