Banii parlamentarilor, pentru sportul gălăţean?

Banii parlamentarilor, pentru sportul gălăţean?
Evaluaţi acest articol
(0 voturi)

În prima sesiune parlamentară, deputaţii Galaţiului au cheltuit împreună peste 520.000 de lei numai pentru cabinetele parlamentare. Acesta era rezultatul unei analize publicate recent în cotidianul „Viaţa liberă”, articol în care spuneam cât a dat fiecare din cei 9 deputaţi gălăţeni pentru întreţinerea birourilor despre a căror existenţă puţini gălăţeni ştiu.

În urma acestui articol am primit la redacţie o impresionantă scrisoare semnată de iubitorii sportului gălăţean. Aceştia propun o altă destinaţie pentru sumele folosite de aleşi la întreţinerea cabinetelor:

“Ar fi mai eficient şi mai uman ca banii aferenţi cheltuielilor cu cabinetele dumneavoastră să fie viraţi în contul sportului gălăţean pentru modernizarea bazelor sportive din acest oraş. Iubitorii de sport din acest oraş suferă foarte, foarte mult deoarece echipele de volei şi handbal fete joacă meciurile de cupe europeane în săli de sport din alte oraşe din ţară. Ca să ne învăţăm copii să înoate trebuie să ne ducem la bazinul din Brăila”.

„Stăm în soare şi la temperaturi ridicate pe Stadionul Oţelul la meciurile de fotbal. Nu avem în acest oraş nicio bază sportivă modernizată, toate zac într-o paragină de nedescris. Este o mare ruşine pentru un oraş aşa de mare. Faceţi ceva!”, scriu iubitorii de sport din Galaţi.

Deşi e greu de crezut că parlamentarii ar putea să schimbe destinaţia sumelor prevăzute pentru cabinete, scrisoarea ar trebui să fie un semnal de alarmă pentru aleşii noştri.

Citit 559 ori Ultima modificare Luni, 30 Noiembrie -0001 02:00

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.