O cireadă de vaci paşte pe GAZONUL proaspăt pus de Primăria Galați

O cireadă de vaci paşte pe GAZONUL proaspăt pus de Primăria Galați
Evaluaţi acest articol
(14 voturi)

În Galaţi iarba se tunde, mai nou, cu ajutorul vacilor. Nici bine nu a fost amenajat gazonul verde de către primărie, că a şi fost luat cu asalt de bovine. Un cititor ne-a trimis joi, 28 septembrie, pe adresa redacţiei, câteva poze în care se poate observa clar cum câteva vaci pasc liniştite chiar pe mijlocul Bulevardului Galaţi, la ieşirea din oraş.

Indignat peste măsură de situaţie, omul nu a putut înţelege de unde au apărut vacile, întrucât nu erau supravegheate de nimeni.

Pentru a încerca să aflăm cum au ajuns animalele acolo, dar şi cui aparţin, am vorbit cu directorul Gospodărie Urbană, Bogdan Ardean, care nu a reuşit să lămurească situaţia: ”Am aflat şi eu de problema asta însă, din păcate, nu vă pot ajuta pentru că nu ţine de noi. Noi doar avem grijă de spaţiile verzi şi atât”.

Până la urmă, situaţia a fost rezolvată de Poliţia Locală care a reuşit să găsească vinovatul şi să aplice şi o amendă în acest sens.

”Responsabil pentru animale e un domn din Folteşti care se afla în apropiere cu cireada. Acesta le-a declarat agenţilor de poliţie că nu a mai reuşit să stăpânească vacile şi i-au scăpat din mână. Am aplicat o amendă de 400 de lei, conform HCL 307/2006, pentru nesupravegherea animalelor”, ne-a declarat purtătorul de cuvânt al Poliţiei Locale, Aurelia Bogatu.

 

 

Citit 17154 ori Ultima modificare Vineri, 29 Septembrie 2017 02:23

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.