Cristian Gîscă, liderul municipalei PNL

Cristian Gîscă, liderul municipalei PNL
Evaluaţi acest articol
(9 voturi)

UPDATE - Cristian Gîscă va conduce destinele organizaţiei municipale a PNL Galaţi pentru următorii patru ani. Politicianul a fost ales preşedinte, cu 133 de voturi „pentru” şi trei „împotrivă”, în cadrul Comitetul de Coordonare Local al PNL Galaţi, care a avut loc, luni seara, la Teatrul Dramatic “Fani Tardini”. 

La eveniment au participat liderul naţional al PNL, Ludovic Orban, prezent pentru a patra oară în ultimele două luni la Galaţi, şi fosta preşedintă, Raluca Turcan. Obiectivele preşedintelui Cristian Gîscă sunt, după cum ne-a declarat: consolidarea şi reorganizarea filialei, atragerea de noi membri, şi promovarea în funcţii pe merite şi nu pe „tovărăşii”. Nu mai puţin importantă, se dorește o relaţie mult mai strânsă cu cetăţenii în vederea câştigării viitoarelor alegeri.   


Liberalii gălăţeni îşi vor alege astăzi preşedintele organizaţiei municipale. Evenimentul va avea loc la Teatrul Dramatic “Fani Tardini”, care va găzdui Comitetul de Coordonare Local PNL.

După cum am aflat de la preşedintele organizaţiei judeţene liberale, senatorul George Stângă, singurul înscris în competiţia pentru funcţia de preşedinte al Biroului Politic Local PNL este Cristian Gîscă. Din luna mai, acesta este preşedintele interimar al municipalei PNL Galaţi, asta pentru că, aşa cum v-am mai informat, după alegerea lui Stângă în funcţia de preşedinte al judeţenei PNL, locul acestuia la municipala PNL trebuia ocupat în regim de interimat de unul dintre cei doi prim-vicepreşedinţi: Cristian Gîscă sau Laurenţiu Ichim.

Cristian Gîscă a fost, timp de cinci ani, şeful Poliţiei Locale Galaţi, în perioada 2008-2013, consilier judeţean şi preşedinte al ATOP.

Citit 6938 ori Ultima modificare Marți, 24 Octombrie 2017 19:07

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.