Şi salvat, şi supărat! Motivul incredibil pentru care un gălăţean cere DESPĂGUBIRI de la POLIȚIE

Şi salvat, şi supărat! Motivul incredibil pentru care un gălăţean cere DESPĂGUBIRI de la POLIȚIE
Evaluaţi acest articol
(18 voturi)

Facerea de bine nu aduce întotdeauna rezultatele scontate, chiar dacă îmbracă forma îndeplinirii unei sarcini de serviciu. Un poliţist din judeţul Galaţi se regăseşte în situaţia de a fi subiectul unui dosar penal după ce, în urmă cu două luni, a intervenit pentru a salva din zăpezi un cetăţean care ceruse ajutorul autorităţilor, după ce a rămas cu maşina blocată.

Povestea de la care i se trag acum necazurile agentului de la postul comunal Scânteieşti s-a întâmplat pe 27 februarie 2018. Atunci, un bărbat de 45 de ani din Galaţi, plecat la drum cu maşina în interes de serviciu, a rămas înzăpezit în zona comunei Scânteieşti. Aflat în imposibilitatea de a-şi mai continua drumul, omul a sunat la 112 şi a cerut ajutor, reprezentantul ISU cu care a vorbit la telefon spunându-i că va lua legătura cu Primăria din comună şi cu poliţia. Ceea ce s-a şi întâmplat, la faţa locului ajungând, în cele din urmă, un tractor însoţit de un poliţist de a postul Scânteieşti. Cum era de aşteptat, utilajul a fost pus la treabă, pentru a tracta maşina blocată în zăpadă, numai că în timpul manevrelor, bara autoturismului ar fi cedat, ceea ce i-a provocat o mare nemulţumire gălăţeanului. Două luni mai târziu, respectiv pe 26 aprilie, acesta a depus plângere penală împotriva poliţistului.

"La IPJ Galaţi s-a înregistrat o sesizare prin care agentul de la postul de poliţie de la Scânteieşti este reclamat de abuz în serviciu şi distrugere, prejudiciul estimat în sesizare fiind de 3.717 lei. În cauză se va demara o anchetă pentru a se stabili circumstanţele în care s-au produs evenimentele, urmând a se dispune măsurile legale", a precizat cms. şef. Gabriela Costin, purtătorul de cuvânt al IPJ Galaţi.

Citit 9726 ori Ultima modificare Luni, 30 Aprilie 2018 00:08

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.