Trei gălăţence, finaliste la Mamaia Copiilor

Trei gălăţence, finaliste la Mamaia Copiilor
Evaluaţi acest articol
(3 voturi)

Alexandra-Maria Lupoae, Diana-Cosmina Penghiş şi Sabina-Bianca Crăescu sunt cele trei gălăţence care vor evolua pe scena Festivalului Naţional de Creaţie şi Interpretare Mamaia Copiilor, ediţia 2018, şi pe care le veţi putea admira şi susţine, în direct, la TVR2.

După cum am aflat de la mama ei, Alexandra Lupoae este pentru a cincea oară finalistă la „Mamaia Copiilor”, după ce a câştigat trofeul cu grupul „Voces”, apoi a concurat la secţiunea „Show” şi de alte trei ori la cea mai grea dintre toate secţiunile, la „Interpretare”. Anul acesta, Alexandra va interpreta o prelucrare modernă a unei partituri superbe semnată de Cornel Fugaru – „De vrei să ştii ce înseamnă român”, şi speră ca momentul ei să le amintească tuturor ce ţară frumoasă avem. Vă puteţi convinge urmărind-o joi seara, de la ora 20,00, în direct la TVR2.

Tot la Interpretare, Grupa a IV-a de vârstă (13-15 ani), concurează şi Diana-Cosmina Penghiş, din comuna Buciumeni, judeţul Galaţi. Numele ei vă este cunoscut, la fel ca al Alexandrei, de la „Next Star”, emisiune la care Cosmina a concurat anul trecut în luna februarie, moment artistic despre care aţi putut citi în paginile ziarului „Viaţa liberă”. Cosmina va urca pe scenă nu doar la Interpretare, ci şi la secţiunea „Creaţie – Adolescenţi”, cu piesa „Doar când te văd”, compusă de Marcel Iorga.

Tot la secţiunea „Creaţie”, categoria Adolescenţi, va concura şi Sabina-Bianca Crăescu, un nume cunoscut deja cititorilor ziarului „Viaţa liberă”! Sabina va interpreta piesa „Pariu cu focul”, muzică şi text Claudiu Bulete. Ca şi pe Cosmina, gălăţenii o pot vedea, asculta şi susţine pe Sabina din faţa televizoarelor, vineri, de la ora 20,00, în direct pe TVR2.

Le dorim mult succes talentatelor noastre gălăţence, şi să le vedem pe podium!

Citit 5946 ori Ultima modificare Joi, 12 Iulie 2018 16:45

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.