Crăciunei în uniformă pentru copiii necăjiţi
Foto: IJJ Galati

Crăciunei în uniformă pentru copiii necăjiţi
Evaluaţi acest articol
(2 voturi)

Oamenii în uniformă au strâns rândurile înainte de Crăciun pentru a le oferi bucurii copiilor mai puţin favorizaţi de soartă. Cei care au dat startul, precedându-l pe Moş Crăciun, au fost jandarmii care vineri, 21 decembrie, au descins în forţă la câteva familii sărmane din satul Ungureni, pentru care sărbătorile nu sunt, mereu, un prilej de bucurie.

Familiile respective, în care se află, în total, cinci copii cu probleme de sănătate, se confruntă şi cu dificultăţi financiare deosebite. Jandarmii de la Tecuci s-au mobilizat şi le-au bătut la uşă, pentru a duce mesajul Crăciunului şi daruri oferite din toată inima. Dulciuri, fructe, dar şi diverse produse alimentare şi de îmbrăcăminte, noi, cumpărate de jandarmi, precum şi oferite de prieteni ai acestora, au poposit în camerele celor cinci copii din satul Ungureni.

Seria faptelor bune va fi continuată, în cea de-a treia zi de Crăciun, de poliţiştii gălăţeni care vor merge, pe 27 decembrie, la Centrul de Asistenţă pentru Copiii cu Cerinţe Educative Speciale. Angajaţii IPJ Galaţi au strâns bani ca să cumpere, pentru aceşti micuţi cu nevoi deosebite, bunuri, dulciuri şi alimente. Darurile le vor fi donate într-un cadru festiv, specific Crăciunului, la sediul Centrului din strada Blaj, începând cu orele 11,00. 

Citit 1564 ori Ultima modificare Joi, 08 Iunie 2023 23:20

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.