Crăciunei în uniformă pentru copiii necăjiţi

Crăciunei în uniformă pentru copiii necăjiţi

IJJ Galati
Evaluaţi acest articol
(2 voturi)
1 comentariu

Oamenii în uniformă au strâns rândurile înainte de Crăciun pentru a le oferi bucurii copiilor mai puţin favorizaţi de soartă. Cei care au dat startul, precedându-l pe Moş Crăciun, au fost jandarmii care vineri, 21 decembrie, au descins în forţă la câteva familii sărmane din satul Ungureni, pentru care sărbătorile nu sunt, mereu, un prilej de bucurie.
Familiile respective, în care se află, în total, cinci copii cu probleme de sănătate, se confruntă şi cu dificultăţi financiare deosebite. Jandarmii de la Tecuci s-au mobilizat şi le-au bătut la uşă, pentru a duce mesajul Crăciunului şi daruri oferite din toată inima. Dulciuri, fructe, dar şi diverse produse alimentare şi de îmbrăcăminte, noi, cumpărate de jandarmi, precum şi oferite de prieteni ai acestora, au poposit în camerele celor cinci copii din satul Ungureni.
Seria faptelor bune va fi continuată, în cea de-a treia zi de Crăciun, de poliţiştii gălăţeni care vor merge, pe 27 decembrie, la Centrul de Asistenţă pentru Copiii cu Cerinţe Educative Speciale. Angajaţii IPJ Galaţi au strâns bani ca să cumpere, pentru aceşti micuţi cu nevoi deosebite, bunuri, dulciuri şi alimente. Darurile le vor fi donate într-un cadru festiv, specific Crăciunului, la sediul Centrului din strada Blaj, începând cu orele 11,00. 

Citit 1093 ori Ultima modificare Miercuri, 26 Decembrie 2018 18:06

1 comentariu

  • postat de Moldoveanul Miercuri, 26 Decembrie 2018 18:44 5.13.215.*** Link la comentariu
    2
    0

    Vor doar sa isi mai spele imaginea. Am vazut pe 10 august cat de mult le pasa de cei din jurul lor.

    Raportează

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.