UPDATE | Avarie majoră în oraş. Opt cartiere nu au apă potabilă

UPDATE | Avarie majoră în oraş. Opt cartiere nu au apă potabilă
Evaluaţi acest articol
(8 voturi)

UPDATE: Angajaţii Electrica au identificat avaria care a provocat oprirea alimentării cu energie a Stației de Pompare Turnul de Apă şi au remediat-o, astfel că, în scurt timp, se speră la reluarea realimentării cu apă a consumatorilor afectaţi.

"Stația de Pompare Turnul de Apă a fost realimentată cu energie electrică, iar pompele au fost repornite. Se lucrează la umplerea instalației. Presiunea va fi mai scăzută la început; calitatea apei (turbiditatea) va avea de suferit pentru scurt timp, așa că vă sfătuim să aveți răbdare până facem spălările în rețea. În aproximativ o oră, vom reintra în parametrii normali de funcționare în tot arealul afectat", anunţă Apă-Canal.


O avarie pe rețeaua de alimentare cu energie electrică a SDEE a afectat funcționarea Stației de Pompare Turnul de Apă, a anunţat APĂ-Canal în urmă cu câteva minute. Ca urmare, consumatorii din opt cartiere din Galaţi sunt afectaţi. Este vorba de gălăţenii care locuiesc în  Mazepa 1 și 2, Centru-Domnească, Centru-Port, Valea Orașului, Traian Nord, nîn tinmp ce în cartierele Ţiglina 1 şi 2 presiunea este redusă.  Echipele de la Electrica încearcă la acest moment să identifice zona avariei şi să o remedieze pentru a putea fi reluată alimentarea staţiei de pompare.

Citit 13880 ori Ultima modificare Vineri, 11 Octombrie 2019 00:13

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.