Evaluaţi acest articol
(8 voturi)
Fii primul care postează comentarii!

UPDATE: Angajaţii Electrica au identificat avaria care a provocat oprirea alimentării cu energie a Stației de Pompare Turnul de Apă şi au remediat-o, astfel că, în scurt timp, se speră la reluarea realimentării cu apă a consumatorilor afectaţi.

"Stația de Pompare Turnul de Apă a fost realimentată cu energie electrică, iar pompele au fost repornite. Se lucrează la umplerea instalației. Presiunea va fi mai scăzută la început; calitatea apei (turbiditatea) va avea de suferit pentru scurt timp, așa că vă sfătuim să aveți răbdare până facem spălările în rețea. În aproximativ o oră, vom reintra în parametrii normali de funcționare în tot arealul afectat", anunţă Apă-Canal.


O avarie pe rețeaua de alimentare cu energie electrică a SDEE a afectat funcționarea Stației de Pompare Turnul de Apă, a anunţat APĂ-Canal în urmă cu câteva minute. Ca urmare, consumatorii din opt cartiere din Galaţi sunt afectaţi. Este vorba de gălăţenii care locuiesc în  Mazepa 1 și 2, Centru-Domnească, Centru-Port, Valea Orașului, Traian Nord, nîn tinmp ce în cartierele Ţiglina 1 şi 2 presiunea este redusă.  Echipele de la Electrica încearcă la acest moment să identifice zona avariei şi să o remedieze pentru a putea fi reluată alimentarea staţiei de pompare.

Citit 10982 ori Ultima modificare Vineri, 11 Octombrie 2019 00:13

Lasă un comentariu

Utilizatorul este singurul responsabil de conţinutul mesajelor pe care le postează şi îşi asumă toate consecinţele.

ATENTIE: Comentariile nu se publică automat, vor fi moderate. Mesajele care conţin cuvinte obscene, anunţuri publicitare, atacuri la persoană, trivialităţi, jigniri, ameninţări şi cele vulgare, xenofobe sau rasiste sunt interzise de legislaţia în vigoare, iar autorul comentariului îsi asuma eventualele daune, în cazul unor actiuni legale împotriva celor publicate.

Prin comentariul meu sunt implicit de acord cu politica de confidenţialitate conform regulamentului GDPR (General Data Protection Regulation) şi cu Termeni si condițiile de utilizare ale site-ului www.viata-libera.ro