”Unda verde” va intra în revizie

”Unda verde” va intra în revizie
Evaluaţi acest articol
(5 voturi)

Primăria municipiului Galaţi a lansat o achiziţie publică în valoare de 125.000 de lei fără TVA pentru „servicii de revizie a sistemului inteligent de management al traficului”.

În caietul de sarcini se arată că perioada de garanţie tehnică pentru echipamentele şi instalaţiile sistemului a expirat în septembrie 2019. Prin urmare, sunt necesare servicii de întreţinere şi reparaţii de software, servicii de întreţinere a semafoarelor dar şi repararea şi întreţinerea echipamentului informatic. Criteriul de atribuire este ”preţul cel mai scăzut”, iar ofertele sunt aşteptate până pe 19 noiembrie.

Reparaţiile şi întreţinerea ar urma să fie realizate până la finele anului 2019. „Este vorba despre asigurarea unei revizii tehnice a echipamentelor astfel încât să fie preîntâmpinate defecţiuni ale acestora şi să se asigure sustenabilitatea proiectului şi după finalizarea perioadei de garanţie tehnică. Toate activităţile se vor executa cu menţinerea în funcţiune a sistemului, iar intervenţiile asupra echipamentelor şi instalaţiilor se vor executa numai în prezenţa reprezentanţilor poliţiei rutiere locale sau ai serviciului rutier din cadrul Poliţiei municipiului Galaţi”, se precizează în caietul de sarcini al achiziţiei publice.

Citit 5245 ori Ultima modificare Sâmbătă, 23 Noiembrie 2019 01:36

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.