”Unda verde” va intra în revizie

”Unda verde” va intra în revizie

Evaluaţi acest articol
(5 voturi)
7 comentarii

Primăria municipiului Galaţi a lansat o achiziţie publică în valoare de 125.000 de lei fără TVA pentru „servicii de revizie a sistemului inteligent de management al traficului”.
În caietul de sarcini se arată că perioada de garanţie tehnică pentru echipamentele şi instalaţiile sistemului a expirat în septembrie 2019. Prin urmare, sunt necesare servicii de întreţinere şi reparaţii de software, servicii de întreţinere a semafoarelor dar şi repararea şi întreţinerea echipamentului informatic. Criteriul de atribuire este ”preţul cel mai scăzut”, iar ofertele sunt aşteptate până pe 19 noiembrie.
Reparaţiile şi întreţinerea ar urma să fie realizate până la finele anului 2019. „Este vorba despre asigurarea unei revizii tehnice a echipamentelor astfel încât să fie preîntâmpinate defecţiuni ale acestora şi să se asigure sustenabilitatea proiectului şi după finalizarea perioadei de garanţie tehnică. Toate activităţile se vor executa cu menţinerea în funcţiune a sistemului, iar intervenţiile asupra echipamentelor şi instalaţiilor se vor executa numai în prezenţa reprezentanţilor poliţiei rutiere locale sau ai serviciului rutier din cadrul Poliţiei municipiului Galaţi”, se precizează în caietul de sarcini al achiziţiei publice.

Citit 4379 ori Ultima modificare Sâmbătă, 23 Noiembrie 2019 01:36

7 comentarii

 • postat de macarie banu Vineri, 15 Noiembrie 2019 21:01 95.76.3.*** Link la comentariu
  0
  3

  smecheria,de fapt,nu este revizia in sine ci licitatia..........probabil cadou de mos craciun pentru un "cineva"......altfel nu vad rostul.Sa revizuiesti ce anume?! De ce nu s-a reparat cat a fost in garantie???!!!!!..........

  Raportează
 • postat de Ion Vineri, 15 Noiembrie 2019 19:17 86.124.206.*** Link la comentariu
  2
  1

  Decat sa monteze semafoare la fiecare trecere de pietoni si sa fragmenteze traficul, mai bine sistematizau principalele intersectii prin construirea de sensuri giratorii si fluidizarea traficului.( ex. Constanta).

  Raportează
 • postat de Galatean Vineri, 15 Noiembrie 2019 12:59 95.76.2.*** Link la comentariu
  5
  11

  Unda verde pe bani multi a functionat pana acum ca "unda vesela", a lui Stan, primarul fotbalist; semafoare din o suta in o suta de metri, ca nici nu demarai si trebuia sa franezi, sau, cetatenii, la semafoare, stai ca prostu sa astepti un verde care nu mai vine, desi nu exista motivata asteptarea, nefiind niciun pericol;

  La toate intrebarile cetatenilor,normale, de genul: dom'le cu ce am gresit noi pentru aceasta bataie de joc a primarului Stan, toti s-au fofilat, inclusiv primarul de dupa, care trebuia sa repare greseala, desi dadea sperante , desarte, ca nu a facut nimic!

  Acum ca a trecut termenul de garantie, alti bani, alt mod de bataie de joc, ca, sunt convins, nu o sa vada galateanul verde la semafoare din centru pana la intersectia, Cosbuc-Brailei, asa cum se defineste, prin ea insasi UNDA VERDE, sau bulevardul Cosbuc, de la Palatul Justitiei pana la str.vStefan cel Mare, pentru o fluidizare a traficului, scopul acestei modernizari care in alte orase functioneaza ireorosabil!

  Da, dar in acele orase mamelucii nu au votat Stani si Pcheni la Primarie ci oameni responsabili!

  Stau si ma intreb: de ce nimeni nu a fost tras la raspundere pentru aceasta bataie de joc,pe banii galatenilor, sau pentru altele, par example, studii de fezabilitate la tunele si pasarele pornite dintro minte a unui om lipsit de o minima respinsabilitate, cu imaginatie fotbali!stica!

  Nu, nu este un atac la persoana, este o realitate pe care eu ca cetatean, platitor de impozite, o vad ca o bataie de joc la adresa galatenilor.

  Raportează
 • postat de Terente...din Galati Vineri, 15 Noiembrie 2019 12:50 86.34.180.*** Link la comentariu
  0
  15

  Unda verde? Ne chinuiti de un an de zile. Se sta "la rosu",(in locul "galbenului intermitent") in jurul orelor dinspre miezul noptii pana dimineata la 5, cand nu trece nimic pe strazi. Este o bataie de joc, inimaginabila , sa montezi 3 semafoare unul dupa altul , la nici 300m, in timp ce intersectii cumplite , cum ar fi cele cu Str. Traian, Cosbuc, Centura, nu au niciunul...
  Practic aceste semafoare , nu au in spate o analiza vizula din partea unui dispecerat general care sa vizualizeze "live", traficul si sa poate interveni acolo unde situatia impune decizii imediate, din partea unor oameni inteligenti care sa stie ce sa faca pt a fluidiza traficul. Asa s-ar intelege prin notiunea de trafic inteligent, nu batjocura asta pe care o numiti "unda verde"!

  Raportează
 • postat de florin Vineri, 15 Noiembrie 2019 12:38 213.233.101.*** Link la comentariu
  2
  12

  Intra ceva in revizie ce nu a functionat niciodata????

  Raportează
 • postat de eu Vineri, 15 Noiembrie 2019 10:26 89.137.138.*** Link la comentariu
  0
  18

  Vedeti poate de data asta o faceti sa mearga....

  Raportează
 • postat de Misu Vineri, 15 Noiembrie 2019 08:31 193.230.156.*** Link la comentariu
  2
  12

  Ce fel de undă verde dacă la plecarea din intersecția cu Gh.Doja, inevitabil întâlnești semaforul pentru pietoni de la Spitalul de copii pe roșu?

  Raportează

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.