Evaluaţi acest articol
(11 voturi)
Fii primul care postează comentarii!

Autoritatea Naţională pentru Administrare şi Reglementare în Comunicaţii (ANCOM) a lansat recent platforma informatică www.aisemnal.ro, care arată acoperirea și nivelul de semnal mobil pe întreg teritoriul țării, așa cum au rezultat în urma măsurătorilor efectuate în cadrul unei campanii de monitorizare în 13.400 de localități din România. Aplicația permite utilizatorilor să afle gradul de acoperire cu semnal 2G, 3G sau 4G pentru toți operatorii mobili activi pe piaţa din România.
Harta este foarte utilă şi pentru gălăţeni. Utilizatorii platformei trebuie să aleagă un singur operator și să selecteze una sau mai multe tehnologii (2G, 3G sau 4G), în localitatea de interes, fie municipiul Galaţi, fie altă localitate din judeţ. De asemenea, harta permite și opțiunea de localizare pentru a vedea acoperirea cu semnal în locul în care se află utilizatorul. Prin intermediul hărții www.aisemnal.ro, toți cei interesați pot afla care sunt localitățile cu cel mai bun semnal mobil, dar și cele cu cel mai slab, nivelurile semnalului în interior și exterior sau care sunt zonele neacoperite cu semnal, putând să-şi facă astfel o imagine completă și corectă asupra serviciilor de acoperire cu semnal mobil.

Citit 2211 ori Ultima modificare Vineri, 22 Noiembrie 2019 00:28

Lasă un comentariu

Utilizatorul este singurul responsabil de conţinutul mesajelor pe care le postează şi îşi asumă toate consecinţele.

ATENTIE: Comentariile nu se publică automat, vor fi moderate. Mesajele care conţin cuvinte obscene, anunţuri publicitare, atacuri la persoană, trivialităţi, jigniri, ameninţări şi cele vulgare, xenofobe sau rasiste sunt interzise de legislaţia în vigoare, iar autorul comentariului îsi asuma eventualele daune, în cazul unor actiuni legale împotriva celor publicate.

Prin comentariul meu sunt implicit de acord cu politica de confidenţialitate conform regulamentului GDPR (General Data Protection Regulation) şi cu Termeni si condițiile de utilizare ale site-ului www.viata-libera.ro