Cel mai căutat infractor gălăţean a fost capturat (VIDEO)

Cel mai căutat infractor gălăţean a fost capturat (VIDEO)
În imagine, Dragoş Constantin Caciu
Evaluaţi acest articol
(38 voturi)

După mai bine de doi ani în care poliţia gălăţeană l-a dat în urmărire naţională şi internaţională pentru o serie de infracţiuni foarte de grave, Dragoş Constantin Caciu (37 de ani), căutat în baza a două mandate de executare a pedespei cu închisoarea, a fost capturat, vineri dimineaţă.

Caciu are de executat două pedepse, fiind condamnat la închisoare pentru tulburarea liniştii şi ordinii publice şi conducere fără permis, dar trebuie să dea socoteală şi în cadrul unui alt dosar, în care judecătorii au dispus arestarea sa în lipsă. El este suspectat de tentativă de omor calificat, uz de armă fără drept şi tulburarea ordinii şi liniştii publice, în urma unui incident grav, petrecut anul trecut, în septembrie, în zona unui cazino de pe strada Oţelarilor.

"În urma cercetărilor efectuate, au rezultat indicii că, în noaptea de 15 spre 16 septembrie 2018, persoana în cauză, purtând fără drept un pistol cu muniție letală, ar fi tras mai multe focuri de armă asupra unui bărbat de 32 de ani, cauzându-i leziuni traumatice", precizează cms. şef Gabriela Costin, purtătorul de cuvânt al IPJ Galaţi. După incident, lui Caciu i-a fost pierdută urma, acesta reuşind, oficial, să se ascundă mai bine de un an.

Înconjurat de arme

În urma unor informaţii, poliţiştii de la Investigaţii Criminale, însoţiţi de luptători SAS, au ajuns vineri, 6 decembrie, la uşa lui Caciu. Acesta a fost găsit, potrivit anchetatorilor, într-un apartament situat la mansarda unui bloc din Galaţi, înarmat până în dinţi. Poliţiştii au ridicat patru pistoale cu muniţie letală de la individul cunoscut ca extrem de periculos, suma de 10.500 de lei şi substanţă vegetală, posibil din categoria drogurilor de mare risc, care a fost ridicată pentru a fi analizată. Caciu a fost dus la Poliţie pentru punerea în executare a mandatelor şi continuarea cercetărilor.

Citit 50836 ori Ultima modificare Duminică, 08 Decembrie 2019 17:24

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.