Încă o gălăţeancă a oferit un moment memorabil. Elena-Ştefania Istrate, voce puternică la „Românii au talent” (VIDEO)
Foto: Pro Tv

Încă o gălăţeancă a oferit un moment memorabil. Elena-Ştefania Istrate, voce puternică la „Românii au talent” (VIDEO)
Evaluaţi acest articol
(11 voturi)

Dăruită pentru muzică, având o voce foarte-foarte frumoasă şi puternică, un timbru special, pe care nu ai cum să le treci cu vederea! Sunt aprecierile pe care gălăţeanca Elena-Ştefania Istrate, în vârstă de 12 ani, le-a auzit de la Florin Călinescu, Smiley, Andra după momentul său minunat pe scena „Românii au talent”.

„Am descoperit muzica la patru-cinci ani. Cântam în faţa oglinzii. Bunica spune să nu mă fac cântăreaţă şi, într-un fel, are şi ea dreptate, că nu toată lumea ajunge acolo sus. Dar pur şi simplu ador să cânt! Îmi curge prin vene! E o senzaţie pe care o pot simţi doar cei care cântă. Am moştenit talentul mamei, pentru că muzica se moşteneşte... sau o primeşti de la Doamne-Doamne”, a mărturisit Elena-Ştefania Istrate, care s-a înscris la „Românii au talent” fără ştirea familiei.

S-a născut în Italia, iar din cauza drumurilor între România şi Italia, a pierdut un an de şcoală, fiind acum în clasa a V-a. Părinţii ei sunt despărţiţi şi, după cum povesteşte, au devenit doi străini unul cu celălalt. Ca să nu supere pe nimeni, adolescenta locuieşte în timpul săptămânii la bunica ei, pentru că şcoala e aproape, iar de vineri până duminică stă la mama ei, care a cântat muzică populară într-o trupă.

Elena a interpretat piesa „Rămâi”, aparţinând Delia feat. The Motans şi a impresionat juriul şi publicul.

„Bravo, Elena, ai o voce foarte-foarte-foarte frumoasă şi e un timbru special Mi-a plăcut şi că ai ales să cânţi o piesă în română cu siguranţă tu eşti foarte-foarte talentată! Îţi doresc să mergi mai departe pe drumul acesta pentru că e de tine!”, i-a spus Smiley.

„Ştiu, de asta am venit aici!”, a replicat gălăţeanca.

„Ai o voce puternică. N-ai cum să o treci cu vederea, ceea ce e un lucru extraordinar pentru un artist. M-a impresionat cel mai mult la momentul tău forţa vocii tale”, a fost părerea Andrei.

„E limpede că eşti dăruită pentru cariera asta. Vezi ce faci cu darul acesta! Ai un drum lung în faţă!”, a sfătuit-o Florin Călinescu.

Cu patru „Da-uri”, Elena-Ştefania Istrate s-a calificat în etapa următoare a concursului, fapt care a făcut-o extrem de fericită.

Citit 2517 ori Ultima modificare Marți, 20 Aprilie 2021 00:46

Mai multe din această categorie:

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.