Cisternă în flăcări - Pericol de explozie pe DN 21A, în județul Brăila

Cisternă în flăcări - Pericol de explozie pe DN 21A, în județul Brăila
Evaluaţi acest articol
(6 voturi)

Circulația pe DN 21A, în afara localității Bărăganul, județul Brăila, dinspre Țăndărei, a fost întreruptă în urma unui accident rutier în care o autocisternă plină cu motorină s-a răsturnat și a luat foc.

Șoferul autocisternei a reușit să se salveze, însă incendiul izbucnit la locul accidentului riscă să ducă la producerea unei explozii.

Potrivit Centrului Infotrafic din cadrul Inspectoratului General al Poliției Române, circulația în zonă a fost întreruptă pentru a permite echipelor de intervenție din cadrul ISU Brăila să acționeze pentru lichidarea incendiului.

"În acest moment, pe DN 21A, între localităţile Bărăganu şi Ţăndărei, traficul este blocat în totalitate din cauza unei cisterne răsturnate pe partea carosabilă. Din fericire nu sunt victime. Traficul rutier este deviat de către poliţişti pe DN 21 şi DE 584", se arată într-un comunicat al IPJ Brăila.

"Două autospeciale cu apă şi spumă acţionează pentru stingerea unui incendiu raportat la o cisternă răsturnată la ieşire din localitatea Bărăganu spre Ţăndărei. La faţa locului este şi o ambulanţă SMURD. Nu avem informaţii dacă cisterna este goală sau nu. La faţa locului acţionează Garda de intervenţie Însurăţei şi Punctul de lucru Dudeşti", potrivit ISU Brăila.

Citit 2626 ori Ultima modificare Vineri, 04 Iunie 2021 02:40

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.