Evaluaţi acest articol
(14 voturi)
Fii primul care postează comentarii!

Astăzi, ne oprim cu privirea admirativă asupra unei grădini din strada Nicolae Bălcescu nr. 32, aferentă blocului B, scara 1. Cu toate că temperaturile foarte scăzute au întârziat anul acesta înflorirea tradafirilor, Cornelia şi Doina Postolache, mamă şi fiică, abia aşteaptă să se bucure de florile lor în următoarea perioadă. Doina Postolache ne scrie că tot meritul pentru grădina pe care o vedem în fotografii este al mamei sale, Cornelia: "Este rodul muncii ei, eu am contribuit cu partea materială". Puţină lume realizează cât de multă muncă este în spatele fiecărei asemenea grădini şi cât de mulţi bani se cheltuiesc pentru materialul săditor, fie că este vorba despre flori sau gard verde, conifere, care nu mereu se prind etc. Un numitor comun al discuţiilor cu gălăţenii care amenajează grădinile de bloc a fost tocmai acesta, al costurilor implicate. Dar toţi gălăţenii iubitori de frumos care ne-au scris şi cei cu care am vorbit faţă în faţă au spus că nu ar renunţa pentru nimic în lume la lucrul în grădină, că este relaxant şi este frumos, când priveşti afară pe fereastră, să vezi verde şi culoare, în loc de pământ sterp.

Citit 2243 ori Ultima modificare Luni, 14 Iunie 2021 01:16

Lasă un comentariu

Utilizatorul este singurul responsabil de conţinutul mesajelor pe care le postează şi îşi asumă toate consecinţele.

ATENTIE: Comentariile nu se publică automat, vor fi moderate. Mesajele care conţin cuvinte obscene, anunţuri publicitare, atacuri la persoană, trivialităţi, jigniri, ameninţări şi cele vulgare, xenofobe sau rasiste sunt interzise de legislaţia în vigoare, iar autorul comentariului îsi asuma eventualele daune, în cazul unor actiuni legale împotriva celor publicate.

Prin comentariul meu sunt implicit de acord cu politica de confidenţialitate conform regulamentului GDPR (General Data Protection Regulation) şi cu Termeni si condițiile de utilizare ale site-ului www.viata-libera.ro