O elevă de 6 ani a sărit pe geam, după ce a fost uitată în clasă de învăţătoare

O elevă de 6 ani a sărit pe geam, după ce a fost uitată în clasă de învăţătoare
Evaluaţi acest articol
(11 voturi)

O elevă de numai 6 ani, de la clasa pregătitoare a Şcolii Gimnaziale "Elena Doamna" din Tecuci, s-a aruncat pe geamul clasei, de la etajul 1, după ce învăţătoarea a încuiat-o înăuntru.

Cum s-a derulat incidentul ne-a povestit inspectoarea generală, Gina Brînzan: "Învăţătoarea s-a ocupat mai mult de unul dintre elevi şi nu a văzut că fetiţa respectivă s-a întors în clasă. Crezând că toţi copiii sunt la rând, doamna a încuiat clasa, aşa cum face de obicei, fără să ştie că a închis-o pe fetiţă înăuntru, şi a plecat să-i conducă pe elevi la poartă. Fetiţa s-a speriat, a deschis fereastra, a pus un scaun şi s-a aruncat în gol. Noroc că a observat-o un alt cadru didactic şi a reuşit să o prindă. În plus, distanţa până la parter nu a fost aşa mare. Incidentul s-a întâmplat ieri (joi, 18 noiembrie - n.r.), iar astăzi (vineri, 19 noiembrie - n.r.), copilul era la şcoală. A suferit o mică lovitură la picior, dar, din fericire, nu a avut nimic grav. Aceasta este concluzia la care au ajuns medicii care au văzut-o la spital", ne-a povestit inspectoarea generală.

Aceasta a mai precizat că şi conducerea şcolii a demarat o anchetă, dar şi că o echipă de inspectori şcolari se află la Tecuci, pentru a investiga exact cum s-au întâmplat lucrurile. "Nu ştim dacă va fi cazul să sancţionăm învăţătoarea, aşteptăm concluziile anchetei", a precizat inspectoarea generală.

Citit 5204 ori Ultima modificare Sâmbătă, 20 Noiembrie 2021 00:14

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.