AJOFM Galați reia, după trei ani, Bursa generală a locurilor de muncă

AJOFM Galați reia, după trei ani, Bursa generală a locurilor de muncă
Foto-arhivă
Evaluaţi acest articol
(8 voturi)

După o pauză forțată impusă de pandemia de coronavirus, Agenția Județeană pentru Ocuparea Forței de Muncă (AJOFM) Galați reia organizarea Bursei generale a locurilor de muncă.

Ediția din acest an se va desfășura în ziua de 20 mai, începând cu ora 8,45, simultan în două locații: la Galați (la sediul Universității „Dunărea de Jos” din strada Domnească) și la Tecuci (în sediul ALOFM din str. Mihail Kogălniceanu nr. 60, Bl. A 2, parter).

Va fi pentru prima dată, după 2019, când gălățenii aflați în căutarea unui loc de muncă vor putea vedea „pe viu” ofertele angajatorilor din Galați.

„Prin organizarea acestui eveniment, instituția noastră urmărește realizarea întâlnirii directe a cererii cu oferta de locuri de muncă, în condițiile unei concurențe loiale și transparente, care să permită realizarea unui echilibru între acestea”, se afirmă într-un comunicat remis de AJOFM Galați.

Agenții economici care doresc să ia parte la Bursa locurilor de muncă din acest an pot confirma participarea și locurile de muncă vacante, până pe data de 19 mai 2022, la fax 0236 41 51 51, tel/fax 0236 82 03 98, e-mail: Această adresă de email este protejată contra spambots. Trebuie să activați JavaScript pentru a o vedea. sau la sediile AJOFM Galați și ALOFM Tecuci.

Participarea la acest eveniment este gratuită.

Citit 1619 ori Ultima modificare Miercuri, 27 Aprilie 2022 00:35

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.