Târgul de Sfântul Andrei și Orășelul lui Moș Crăciun, gata să își primească de azi clienții

Târgul de Sfântul Andrei și Orășelul lui Moș Crăciun, gata să își primească de azi clienții
Evaluaţi acest articol
(26 voturi)

Dacă nu ați plecat în mini-vacanță de Sfântul Andrei și 1 Decembrie, puteți să vă simțiți bine și acasă, la Galați. Târgul de Sfântul Andrei vă așteaptă la Grădina Publică, unde tot astăzi, în prima zi a sărbătorilor de iarnă, la 17,30, urmează să se aprindă luminile de sărbători. Până pe 4 decembrie, aici vor fi prezenți meșteri populari din diferite zone ale țării, fiecare îmbiind vizitatorii cu ce are mai bun, iar seara se vor desfășura spectacole de muzică populară. Vor urca pe scenă artişti gălăţeni, dar şi invitaţi de marcă precum Valentin Sanfira, Laura Lavric, Viorica Macovei, Veta Biriș şi Adriana Ochișanu. 

În centru, în zona pietonală de pe strada Domnească, Orășelul lui Moș Crăciun așteaptă copiii, dar și adulții cu suflet de copil, pentru a admira și duce acasă, după posibilități, decorațiuni de Crăciun. Aici vă așteaptă, potrivit Primăriei Galați, momente distractive, un patinoar în aer liber, gustări tradiționale, colinde, Atelierul lui Moș Crăciun, carusel, maşinuţe electrice, concurs de împodobit brazii, jocuri interactive și alte surprize. 

Pe Faleza Superioară, în aceeași perioadă, se desfășoară "Serbările Sf. Andrei", organizate în regim privat şi unde, de asemenea, vor avea loc spectacole şi un târg de produse tradiţionale.

Foto Cristinel Luca

Citit 7334 ori Ultima modificare Miercuri, 15 Februarie 2023 07:13

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.