A patra prelungire a termenului de finalizare a lucrărilor de la intersecţia Eroilor - Domnească

A patra prelungire a termenului de finalizare a lucrărilor de la intersecţia Eroilor - Domnească
Evaluaţi acest articol
(11 voturi)

În loc să dureze cinci zile, cum s-a anunțat inițial, adică în intervalul 3-7 aprilie, lucrările care au bulversat traficul pe străzile Eroilor și Domnească s-au prelungit la o lună - până pe 5 mai 2023. Cel de-al patrulea anunț de întârziere a datei de finalizare a fost transmis, vineri, de Primăria Galați.

"Primăria municipiului Galați anunță că se va prelungi termenul de finalizare a lucrărilor de pe strada Eroilor, în zona intersecției cu strada Domnească, până pe data de 5 mai. Prelungirea termenului este cauzată de apariția unor lucrări suplimentare care au necesitat comandarea unor piese", transmite administrația locală.

În aceste condiții, traficul pe strada Domnească, la intersecția cu strada Eroilor, se va desfășura în continuare îngreunat, lucrările afectând banda dedicată troleibuzelor și parțial banda a 2-a de deplasare a străzii Domnească. Totodată, autobuzele care asigură Traseul 15 (Piața Centrală - Gara CFR), pe sensul de deplasare Gara CFR - Piața Centrală, vor fi deviate pe strada Gării - strada Nicolae Bălcescu - strada Eroilor - strada Traian.

Pe durata desfășurării lucrărilor, șoferii au la dispoziție următoarele rute ocolitoare: strada Domnească - strada Gării - strada Nicolae Bălcescu; strada Domnească - strada Gării - strada Traian; strada Traian - strada Eroilor - strada Universității - strada Domnească și strada Domnească - strada Gării - strada Al. I. Cuza - strada Nicolae Gamulea - strada Domnească.

Pentru fluidizarea traficului, conducătorii auto sunt îndemnați să circule cu atenție, să respecte semnalizarea rutieră temporară și semnalele agenților de circulație. Reamintim că termenele de finalizare anunțate până acum au fost: 7 aprilie, 15 aprilie și 28 aprilie. Rămâne de văzut dacă 5 mai va fi un termen final realist.

Citit 1681 ori Ultima modificare Luni, 01 Mai 2023 09:34

4 comentarii

  • postat de Mir
    Sâmbătă, 29 Aprilie 2023 11:16
    5.13.196.***
    Pai de ce draq nu or vrea sa penalizeze aceste firme/companii care nu-si fac treaba si nu respecta termenele, fiindca acele companii probabil au doar vreo 2-3 muncitori si aia niste l!ndic0si care muncesc in sictir...
    0
    0
  • postat de Necredinciosul
    Sâmbătă, 29 Aprilie 2023 08:29
    5.13.200.***
    Mai e pina la alegeri, și trebuiesc bani mulți. Caracatița e mare.
    0
    0
  • postat de Gigel
    Vineri, 28 Aprilie 2023 18:41
    5.13.147.***
    La cate zone sunt, unde se lasa asfaltul din cauza ca pe dedesubt pamantul fuge, ar trebui inchis orasul aproape total.
    0
    0
  • postat de Nicusor
    Vineri, 28 Aprilie 2023 18:08
    5.13.141.***
    DE CE NU SUNT SINCERI ??? Ar trebui sa spuna: NU PUTEM sa ne tinem de promisiune si o sa terminam cand o sa putem. Parca ar fi pentru prima data ? Si sigur nici ultima.
    0
    0

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.