Tabără antreprenorială pentru elevii olimpici

Tabără antreprenorială pentru elevii olimpici
Evaluaţi acest articol
(6 voturi)

Asociația pentru Antreprenoriat din România lansează tabăra antreprenorială EMPREYouth, ediția 2022. Astfel, în perioada 22-28 iunie 2023, 15 elevi de liceu, din zona de Sud-Est a României, cu rezultate remarcabile la învățătură și provenind din familii defavorizate, vor participa la prima ediție a taberei antreprenoriale de vară pentru a dobândi pârghiile necesare în a lua cele mai bune decizii personale.

„Prinproiectul EMPREYouth vrem să aducem o schimbare pozitivă în viețile beneficiarilor, să le creștem nivelul de educație financiară și antreprenorială, să le oferim noțiuni de bază pentru administrarea unui buget, să le facilităm accesul la informații utile, practice și actuale, să le insuflăm obiceiuri sănătoase, care să-i ajute în a lua cele mai bune decizii pentru viitorul lor”, a declarat Camelia Drăgan, președinta Asociației pentru Antreprenoriat din România.

În cadrul taberei, beneficiarii vor avea parte de o experiență completă, pe baza unui program interactiv, ce înglobează elemente de învățare experiențială și tehnici non-formale, într-un mediu prietenos, la mare, în care educația și jocul își dau mâna pentru a stimula talentul și a crea oportunități. Totul pentru a construi împreună un viitor sustenabil!

Astfel, elevii înscriși în clasele IX-XI și care studiază la unitățile de învățământ din județele Galați, Brăila, Tulcea, Vrancea, Vaslui sau Buzău, cu o medie generală mai mare de 8,50, în ultimii doi ani, care au participat în ultimii trei ani la o olimpiadă regională, națională sau internațională (materii: matematică, română, fizică, chimie, geografie, istorie, limbă străină: engleză/franceză, public speaking) și venitul pe membru de familie în ultimele 6 luni nu este mai mare de 1.200 lei, respectiv, 1.400 lei lunar pentru elevii care locuiesc în mediul rural și care fac naveta în oraș pentru liceu sau stau la cămin/plătesc chirie/gazdă, pot aplica pentru a prinde unul dintre cele 15 locuri în tabăra EMPREYouth.

Toate costurile aferente susținerii taberei, respectiv, cele cu transportul, cazarea și masa, sunt susținute prin finanțarea oferită de Leru.ro, ediția 2022, un proiect al Comunității OpenHub.

Citit 1009 ori Ultima modificare Duminică, 28 Mai 2023 11:26

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.