Trei șoferi depistați drogați la volan

Trei șoferi depistați drogați la volan
Evaluaţi acest articol
(0 voturi)

Trei șoferi, cu vârste cuprinse între 21 și 31 de ani, au fost depistați drogați la volan, în ultimele zile.

Un bărbat în vârstă de 24 de ani a fost oprit în zona intersecției cu DN 24F (varianta ocolitoare a municipiului Tecuci), iar la testarea cu aparatul Drugtest a fost indicat pozitiv la consumul de canabis.

Un alt tânăr, în vârstă de 21 de ani, a fost depistat, pe strada Gheorghe Petrașcu din municipiul Tecuci, sub influența substanțelor psihoactive. La testarea Drugtest a fost indicat pozitiv la consumul de metamfetamină.

Ultimul șofer, în vârstă de 31 de ani, a fost oprit pe strada Mihail Sadoveanu din municipiul Galați și s-a constatat că avea suspendat dreptul de a conduce autoturisme pe drumurile publice. La testarea alcoolscopică, rezultatul a fost negativ, însă testarea pentru consumul de droguri a avut ca rezultat o valoare pozitivă la consumul de canabis și amfetamină.

Toți cei trei șoferi au fost conduși la spital în vederea prelevării de mostre biologice pentru stabilirea prezenței în organism a substanțelor psihoactive, iar polițiștii au întocmit dosare penale pentru infracțiunile de conducerea unui vehicul sub influența alcoolului sau a altor substanțe, respectiv, conducerea unui vehicul fără permis de conducere.

Citit 5149 ori Ultima modificare Miercuri, 21 Iunie 2023 15:47

Mai multe din această categorie:

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.