Cinci persoane, rănite într-un grav accident de circulație. O victimă este în stare critică (FOTO)

Cinci persoane, rănite într-un grav accident de circulație. O victimă este în stare critică (FOTO)
Evaluaţi acest articol
(15 voturi)

Evenimentul rutier s-a produs în această seară, pe un drum din comuna Drăgușeni, fiind implicată o singură mașină al cărei șofer a pierdut controlul volanului

Toate persoanele din autoturism, cinci la număr, au văzut moartea cu ochii după ce autoturismul s-a răsturnat pe carosabil.

"Un bărbat cu vârsta de 41 de ani, din Drăgușeni, județul Galați, în timp ce conducea un autoturism, pe DJ 251 A, dinspre comuna Corod către localitatea de domiciliu, într-o curbă la dreapta, nu ar fi adaptat viteza la condițiile de drum și ar fi pierdut controlul volanului, lovind un cap de pod. Din impact, autovehiculul s-a răsturnat pe partea carosabilă, pe cupolă, iar toți ocupanții acestuia, 5 bărbați cu vârste cuprinse între 18 și 41 de ani au suferit diferite leziuni."

Persoanele rănite au primit îngrijiri la fața locului, apoi au fost transportate la Spitalul Orășenesc Târgu Bujor de către echipajele de la ambulanță. Pasagerul care se afla pe locul din dreapta-spate, în autoturism, a fost preluat cu elicopterul SMURD și transportat la Spitalul Clinic Județean de Urgență „Sfântul Apostol Andrei” Galați.

Conducătorul auto deține permis de conducere valabil, iar la testarea alcoolscopică, rezultatul a fost negativ

Polițiștii au întocmit un dosar penal pentru infracțiunea de vătămare corporală din culpă, urmând a stabili cu exactitate împrejurările în care s-a produs acest eveniment rutier", au precizat reprezentanții IPJ Galați.

Traficul rutier a fost blocat circa o oră pe ambele sensuri de mers, perioadă în care au fost acordate îngrijiri medicale victimelor și a fost efectuată cercetarea la fața locului de către polițiști.

Citit 12846 ori Ultima modificare Joi, 06 Iulie 2023 04:20

1 comentariu

  • postat de Stelian
    Marți, 04 Iulie 2023 09:41
    80.32.118.***
    Vesnicele capete de pod de care nimeni nu este raspunzator.
    Acestea ar trebui sa fie in afara benzii de rulare sau daca totusi sunt in interior ar trebui sa fie montati parapeti metalici de deviere si semnalizate. Sunt? Nu. Responsabil cine este? Imaginati-va ca in timp ce conduceti pe timpul nopt
    0
    0

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.